Åben Search

Fagligt kompetent projektleder

HM Entreprenør har gang i væksten og søger derfor en erfaren projektleder.

Med ansvaret for den daglige byggeledelse, som omfatter styring, opfølgning, kvalitetssikring og økonomi, vil din arbejdsdag hovedsageligt udfolde sig på byggepladserne. Dine primære opgaver bliver optimering af projektet, sparring og motivering af medarbejderne.

Du deltager i byggemøder, hvor du er velforberedt og deltagende, og skaber en god byggeproces fra start til slut. Som del af virksomhedens engagerede lederteam, vil du bidrage proaktivt i udvikling af fremtidens HM.

Kvalifikationer

Du er uddannet struktør med flere års praktisk erfaring, ligesom du har erfaring med ledelse af byggeprojekter og medarbejdere. Kernen i HM er at være foran, og du skal derfor være ordholden, struktureret og god til planlægning. Du skal være handlekraftig, synlig og løsningsorienteret. Du skal have gode kommunikative evner og kunne formidle dine budskaber effektivt og klart.

I en vækstvirksomhed, hvor hverdagen er præget af forandring og deadlines, holder du hovedet koldt, og er fleksibel på arbejdstiden. Du skal have et godt og smittende humør, og kunne trives i en uformel organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Du tilbydes

Hos HM tilbydes du et godt samarbejdsklima, gode kollegaer og spændende arbejdsopgaver. Du bliver en del af en virksomhed der er kendetegnet ved at være fleksible, ordholdende og ambitiøse. Der er ikke langt fra tanke til handling, hvilket stiller store krav til din omstillingsparathed. HM er en virksomhed, der er præget af forandringer og fokus på resultater.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer. Herunder f.eks. pension og sundhedsforsikring.

Praktiske oplysninger

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte CoreCompetence, Peter Otto Nielsen på 25 717 780.

Du ansøger stillingen via linket herunder, og send os gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat viser sig.

Om HM

HM Entreprenør A/S blev stiftet i 1971 af Henning Mathiassen og blev overtaget i 2008 af Michael Mortensen. Ved overtagelsen i 2008 var der 40 medarbejdere – i dag er de 150 medarbejdere.

I dag omfatter HM koncernen HM Entreprenør, HM Logistik og HM Grus.

HM Entreprenørs kerneområder er jord, kloak, beton og belægning. Kunderne er offentlige, kommunale, forsyningsselskaber, hovedentreprenør og private virksomheder. De arbejder i hele Danmark og følger deres kunder til Sverige og Tyskland.

HM Koncernen tilbyder totalløsninger inden for entreprenørarbejde, råstoffer, genbrug og vognmandstransport.

En væsentlig faktor for deres vækst er, at de tør udfordre, hvad der er muligt i branchen, og at de leverer kvalitet og er ordholdende. De involverer deres dygtige og kompetente medarbejdere, og arbejdsglæde altid er på dagsordenen.

I november 2017 flyttede HM til nybygget domicil på Orionvej, Horsens – bare 4 minutter og 3 kilometer fra motorvejen.

Læs mere om HM Entreprenør her

Stilling

Fagligt kompetent projektleder

Virksomhed

HM Entreprenør A/S
http://www.hm-as.dk

Arbejdssted

Horsens

Kontakt CoreCompetence

Partner
Peter Otto Nielsen
Tel.: 25 717 780

Navigation