Åben Search

Chaufførcoach til HM Logistik ApS

I HM Logistik er der fokus på optimal udnyttelse af ressourcerne.

Derfor ønsker de at ansætte en chaufførcoach i deres logistikafdeling.

Stillingen

Du får en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed i stærk vækst, hvor du vil få gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt samt en enestående mulighed for selv at være med til at udvikle stillingen.

Virksomhedens driftsoptimering sker gennem optimal udnyttelse af administrative systemer.

Som chaufførcoach sikrer du, at de dygtige chauffører udnytter alt deres kørende udstyr optimalt. Du er ansvarlig for udarbejdelse af chaufførmanualer.

Kendskab til entreprenørbranchen og transportbranchen vil være en fordel.

Profil

Den ideelle profil kunne have følgende kvalifikationer:

  • Kunne sidde i lignende stilling i dag eller arbejde som vognmand, kørelærer eller underviser.
  • Har muligvis også en Lean baggrund.
  • Skal støtte erfarne chauffører i, hvordan de optimerer deres kørsel for derved at sikre en løbende optimal udnyttelse og besparelse på den daglige drift.
  • Er imødekommende, fleksibel og selvstændig.
  • Motiveres af udfordringer og af at yde dit bidrag til løsninger og nye tiltag. Det er vigtigt, at du formår at opbygge gode relationer baseret på tillid.

Vi tilbyder

Hos HM Logistik tilbydes du et godt samarbejdsklima, gode kollegaer og spændende arbejdsopgaver. Du får muligheden for at anvende og videreudvikle dine kreative evner og optimeringskompetencer. Du bliver en del af en virksomhed der er kendetegnet ved at være fleksibel, ordholdende og ambitiøs. Der er ikke langt fra tanke til handling, hvilket stiller store krav til din omstillingsparathed. HM er en virksomhed, der er præget af forandringer og fokus på resultater.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, herunder pension og sundhedsforsikring, som modsvarer dine kvalifikationer.

Praktiske oplysninger

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner CoreCompetence, Peter Otto Nielsen på 25 717 780.

Du ansøger stillingen via linket herunder, og send os gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat viser sig.

Om HM

HM Entreprenør A/S blev stiftet i 1971 af Henning Mathiassen og blev overtaget i 2008 af Michael Mortensen. Ved overtagelsen i 2008 var der 40 medarbejdere – i dag er de 150 medarbejdere.

I dag omfatter HM koncernen HM Entreprenør, HM Logistik og HM Grus.

HM Logistik ApS tilbyder en lang række ydelser både for HM Entreprenør A/S og for andre. HM Logistik ApS tilbyder vognmandskørsel, maskintransport, kranarbejde og træfældning. De har egne grusgrave og er leveringsdygtige i råstoffer til alle typer anlægsarbejder.

HM Koncernen tilbyder totalløsninger inden for entreprenørarbejde, råstoffer, genbrug og vognmandstransport.

En væsentlig faktor for deres vækst er, at de tør udfordre, hvad der er muligt i branchen, og at de leverer kvalitet og er ordholdende. De involverer deres dygtige og kompetente medarbejdere, og arbejdsglæde altid er på dagsordenen.

I november 2017 flyttede HM til nybygget domicil på Orionvej, Horsens – bare 4 minutter og 3 kilometer fra motorvejen.

Læs mere om HM Logistik her

 

Stilling

Chaufførcoach

Virksomhed

HM Logistik ApS
http://www.hm-as.dk

Arbejdssted

Horsens

Kontakt CoreCompetence

Partner
Peter Otto Nielsen
Tel.: 25 717 780

Navigation