Åben Search

Chef for HM Logistik ApS

HM koncernen er i vækst. Dette gælder i særlig grad HM Logistik, som derfor søger en dygtig logistikchef. HM skaber kundeloyalitet ved at sikre kvalitet og effektivitet i sine leverancer. Det, de aftaler, er det de leverer.

Det bliver logistikchefens nøgleopgave at bidrage til virksomhedens spændende udvikling, særligt via optimeret anvendelse af udstyr.

Stillingen

Du får en udfordrende stilling i en virksomhed i rivende udvikling. Dine muligheder for både personlig og faglig udvikling er helt unikke. Vi søger derfor en kandidat, der brænder for at bidrage til udvikling af forretningsområdet og være med til at definere rammerne for stillingen.

Logistikchefens fokus vil være på optimal udnyttelse af udstyr og mandskab. For at lykkes i stillingen er både overblik og skarphed i planlægning nødvendige spidskompetencer. Koordinering af et tæt samarbejde mellem kunder og medarbejdere er en klar forudsætning for succes.

Som logistikchef bidrager du med input til forretningsområdet og den samlede strategi for virksomheden.
Dit overblik og din evne til at eksekvere, sikrer virksomhedens fortsatte succes som kundernes foretrukne leverandør og samarbejdspartner.

Du vil som logistikchef overordnet set være ansvarlig for:

 • Bidrage med input til forretningsområdet til udarbejdelse af den samlede strategi for virksomheden.
 • Organisering så du bedst mulig kan leve op til strategien.
 • Opfølgning på mål/strategi.
 • Planlægning, indkøb og fakturering iht. virksomhedens forretningsgange.
 • Økonomien i forretningsområdet.
 • Vognregnskaber, planer for vedligeholdelse og reparationer.
 • Nye kundeaftaler i tæt samarbejde med ledelsen.
 • Salg og opfølgning.
 • Dine medarbejdere og deres performance.
 • Fejlfri disponering via sparring, vejledning og opfølgning over for kørselslederne.
 • Driftsoptimering gennem optimal anvendelse af virksomhedens administrative systemer.

Den ideelle personprofil

Du sidder i dag i en stilling som logistikchef og har indgående kendskab til transport og maskinel.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan eksempelvis være produktionsingeniør, produktionsteknolog med speciale i drift, HD i SCM eller noget tilsvarende.

Der vil blive lagt særlig vægt på din indsigt og praktiske erfaring med forretningsområdet kombineret med dit overblik og dine evner til at eksekvere.

Du har erfaring med Lean og en pragmatisk tilgang til løbende at skabe forbedringer. Det falder dig naturligt at opbygge effektiviserende strukturer med anvendelse af IT-værktøjer, analyser etc..

Du trives med at arbejde i et spændingsfelt, hvor planlægning og udførelse sker i et til tider både hektisk og omskifteligt miljø, der kræver korrigerende handlinger for at deadlines overholdes.

Din gennemslagskraft og motiverende ledelsesstil skaber fremdrift, dine medarbejdere respekterer dig for din høje faglighed og evne til at sikre struktur.

Som person er du selvstændig, imødekommende og fleksibel. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet og stabilitet i opgaveløsningen og skaber herigennem tillid og gode relationer til kunder og kollegaer.

HM tilbyder

Hos HM tilbydes du et godt samarbejdsklima, gode kollegaer og spændende arbejdsopgaver.
Du får mulighed for at anvende og videreudvikle dine optimeringskompetencer og kreative evner i en virksomhed, der er kendetegnet ved at være fleksibel, ordholdende og ambitiøs.

Du bliver en del af ledergruppen i HM koncernen.
Lønpakken er attraktiv og indeholder både pensionsordning og sundhedsforsikring.

Praktiske oplysninger

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte CoreCompetence,

Peter Otto Nielsen på 25 717 780 eller Per Stabel på 22 708 124.

Du søger stillingen via linket herunder, og send os gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat viser sig.

Om HM

HM Entreprenør A/S blev stiftet i 1971 af Henning Mathiassen og blev overtaget i 2008 af Michael Mortensen. Ved overtagelsen i 2008 var der 40 medarbejdere – i dag er de 150 medarbejdere.

HM Koncernen tilbyder totalløsninger inden for entreprenørarbejde, råstoffer, genbrug og vognmandstransport.

HM Logistik ApS tilbyder en lang række ydelser både i HM Koncernen og for andre. HM Logistik ApS tilbyder vognmandskørsel, maskintransport, kranarbejde og træfældning. De har egne grusgrave og er leveringsdygtige i råstoffer til alle typer anlægsarbejder.

En væsentlig faktor for deres vækst er, at de tør udfordre, hvad der er muligt i branchen, og at de leverer kvalitet og er ordholdende. De involverer deres dygtige og kompetente medarbejdere, og arbejdsglæde altid er på dagsordenen.

I november 2017 flyttede HM til nybygget domicil på Orionvej, Horsens – bare 4 minutter og 3 kilometer fra motorvejen.

Læs mere om HM Logistik her

 

Stilling

Chef for HM Logistik ApS

Virksomhed

HM Logistik ApS
http://www.hm-as.dk

Arbejdssted

Horsens

Kontakt CoreCompetence

Partner
Peter Otto Nielsen
Tel.: 25 717 780

Adm. dir.
Per Stabel
Tel.: +45 22 708 124

Navigation