Samarbejdspartnere

CoreCompetence tror på netværk og relationer. Vi tror på et committet samarbejde, hvor parterne i samarbejdet bidrager til et samlet større udbytte for hinanden.
Som samarbejdspartner til CoreCompetence vil du som virksomhed, leverandør, kandidat og som medarbejder derfor opleve, at vi gør vores yderste.
Vi ønsker at blive udfordret, og vi udfordrer ligeledes gerne. Dette gør vi for at sikre fornyelse og udvikling. Vores samarbejdspartnere er typisk karakteriseret ved at have høje ambitioner om vækst og det at gøre en mærkbar forskel.
CoreCompetence har indgået samarbejde med en række aktører inden for rekruttering, personvurdering og ledelse.
CoreCompetence arbejder i sammenslutningen IMSA-International executive search globalt med i 40 lande at finde ledere og specialister. Dette betyder, at vores kunder trygt kan føre samarbejdet ud i verden.
Master Danmark A/S har siden 1985 udviklet en veldokumenteret og kvalitetssikker testtradition, der har ført til et spændende og værdiskabende samarbejde med mange førende virksomheder og organisationer i Danmark.
LinkedIn er verdens største professionelle online netværk.
CoreCompetence samarbejder med LinkedIn omkring jobannoncering og søgeoptimering.
Danmarks største jobmarked. Vi har valgt Jobindex som samarbejdspartner på det danske online annonceringsmarked, da de er suværent de største.
Vi samarbejder med Lederne
Vi samarbejder med Finansforbundet
Via vores tætte relationer til, og fortrolige dialog, med direktion, bestyrelse og ejere samarbejder vi med Clearwater International i det tilfælde vores kunder har brug for corporate finance støtte ved salg af virksomheden.
Clearwater Internationals danske kontorer i København og Aarhus udgør tilsammen Danmarks førende corporate finance virksomhed i midcap segmentet – vi har markedets største og mest erfarne team, og tilbyder fuld partner attention på samtlige opgaver.
Monster er CoreCompetences foretrukne samarbejdspartner, når der skal annonceres i udlandet. Monster er verdens største jobportal.
Navigation