Search

Search-processen

CoreCompetence arbejder struktureret og professionelt med udgangspunkt i velbeskrevne og tydeligt definerede processer. Search-processen bidrager til, at kandidater har en præcis viden om, hvad der sker i forløbet.

Vi oplever, at netop afklaringen af forløbet skaber et godt fundament for en positiv proces og samtidig danner grundlag for, at både kandidater og virksomheder kan anbefale CoreCompetence til andre. Dette skaber et endnu bredere kandidatgrundlag og er dermed med til at fremme vores kunders muligheder for at tiltrække de allerbedste.

Search-processen

Vore kunder har ofte brug for kandidater, der hurtigt og med høj gennemslagskraft kan tiltræde. Når vi arbejder med stillinger, hvor branchevante kandidater er et ”must” er det ofte via navngiven search, vi præsenterer kandidater, der er kendt for at skabe en forskel i branchen. Dette betyder, at vore kunder via os får tiltrukket de absolutte highperformers.

Vi arbejder ganske meget med anonym search da vore kunder indimellem ønsker fuld diskretion og dermed anonymitet i processen. Der kan være flere gode årsager til, at dette er den optimale søgeform. Dels kan det være hensigtmæssigt at konkurrenter ikke finder ud af, at der søges, dels kan der være interne årsager der gør, at det er bedre at søge anonymt.

Søgning hvor vor kunde via logo og annonce er oplyst i hele processen. Fordelen ved åben search er, at vi samtidig med annonceringen søger hele kandidatpotentialet igennem. Vore kunder får ud over ansøgere via annoncen også de kandidater i branchen som er åbne for nye karrieremuligheder.

Selection

Udvælgelse af de bedste kandidater, der har reflekteret på annoncen

I alle processer er vi med som konsulenter fra start til slut. Vi deltager i alle samtaler. Dette giver kunde og kandidat tryghed for, at vores rådgivning baserer sig på grundig indsigt og viden.

Navigation