Vi er stædige og vedholdende

Vi har siden etableringen i 2008 opbygget en unik position i markedet for rekruttering af ledere og specialister. En position som dem, man går til, når opgaven synes umulig og andre måske har givet op. Vi er eksperter i at finde de kandidater, der ikke dukker op i almindelige LinkedIn-søgninger, og som ikke nødvendigvis er på udkig efter nye karrieremuligheder. Vi tager gerne de svære opgaver. Og vi giver ikke op, før opgaven er løst. Vi vender hver en sten og afsøger alle kroge for at finde den rigtige kandidat til netop den stilling i netop den virksomhed. Vi er stædige som pokker og vedholdende som få.

Vi er systematiske og målrettede

Vi arbejder systematisk og målrettet med alle faser i rekrutteringen, og vi er ofte med fra udformning af stillingsbeskrivelsen over search til de afsluttende tests og samtaler. Og så følger vi op. Vi vil være sikre på, at den kandidat, vores kunde har valgt blandt dem, vi har valgt at præsentere, også er den rigtige. At personen ikke bare bliver ansat i den rigtige stilling, men også kommer rigtig i gang – og lykkes.

Vi tror nemlig også på, at de rette professionelle og personlige kernekompetencer i de rette rammer skaber resultater, udvikling og vækst. Både for det enkelte menneske og for virksomheden. Og for at det skal kunne lykkes, kræver det en veltilrettelagt og afprøvet proces tilsat lige dele indsigt, flid og stædighed.

Vi er betroede og kompetente

Vores kernekompetencer inden for executive search fører ofte til tætte, langvarige relationer med vores kunder. Hos flere af virksomhederne fungerer vi, i kraft af vores kompetencer og indsigt i forretningen, desuden som betroede, strategiske rådgivere og sparringspartnere for ejere, ledere og bestyrelser. Det betyder, at vi også tilrettelægger og er involveret i eksempelvis strategiprocesser og udvikling af ledere og lederteams.

Vi er passionerede og interesserede

Vi er altid interesserede i at tale med andre, der deler vores passion for at hjælpe virksomheder med at lægge det organisatoriske puslespil, som sikrer udvikling og vækst. Hvis du oven i købet har ledelseserfaring og ambitioner om selvstændighed i et stærkt fællesskab, så kontakt administrerende direktør Per Stabel for en snak om mulighederne for et gensidigt givende partnerskab. Du kan også læse mere om de forskellige Core Competence-partneres baggrund her.