Helle Halken

Partner

Helle Halken er drevet af at få mennesker, og de grupper, de indgår i, til at lykkes. Hun formår at stille de spørgsmål, der skaber energi og sætter en udvikling i gang, og hun lytter både til hvad, der bliver svaret og ikke mindst hvordan. Hendes stærke baggrund i coaching gør, at hun bruger meget energi på det enkelte menneske.

“Nogle virksomheder har en forventning om, at man som headhunter kan finde et fem-benet lam, der kan svejse under vand. Jeg er nået så langt i min karriere og mit liv, så jeg både kan og tør udfordre dem på det og få dem til at se, at less is often more.”

Besøg Helle på LinkedIn
ERHVERVSERFARING

Efter en længere karriere i den veterinære medicinalindustri med fokus på salg har Helle de seneste år arbejdet som konsulent og headhunter. Hun er desuden tilknyttet Erhvervsakademi Aarhus som mentor, og sidder i advisory board for EU-projektet Moving Global Talent for organisationen Work Live Stay.

Helle er først og fremmest oprigtigt interesset i mennesker og deres betingelser og forudsætninger for at lykkes. For hvis ikke mennesker lykkes, gør den virksomhed og det team, de er en del af, det heller ikke. Helle bruger sin baggrund inden for coaching til at komme helt ind under huden på det enkelte menneske. Det giver hende som headhunter, og ultimativt den virksomhed, hun skal rekruttere til, en langt dybere indsigt – og dermed bedre forudsætninger for at lykkes med ansættelsen.

Helle har tidligere arbejdet med salg og relationer i danske og internationale virksomheder som Berendsen Textil Service, Chemvet, Merial og R2 Agro. De seneste år har hun som headhunter og Senior Partner i AIMS International arbejdet med international Executive Search, Executive Coaching og Talent Management.

UDDANNELSE

Helle er oprindeligt uddannet veterinærsygeplejerske og har sideløbende med sin karriere inden for veterinærmedicin taget en række uddannelser inden for salg, marketing, ledelse og coaching – både individuel og i organisationer. Hun har bl.a. en BSc i Leadership and Management, en certificering som DGI-coach samt i PeopleTools HR-værktøjer og SHL OPQ32/Verify.