Karsten Pedersen

Partner

Indsigt, grundighed og konkrete resultater er nøgleord for Karsten Pedersen, der brænder for at arbejde med det, han ved noget om. Karsten har stærke kompetencer inden for strategisk udvikling og digital transformation, og han sætter en ære i at følge sin rådgivning helt til dørs og sikre, at strategien bliver eksekveret i virksomheden.

“Jeg er ud af en håndværkerfamilie, og det præger min tilgang til opgaverne. Det skal gøres ordentligt, og det skal gøres færdigt. Godt konsulenthåndværk er at sætte sig ordentligt ind i den branche, man skal arbejde med, så man kan bidrage med ekspertise og indsigt.”

Besøg Karsten på LinkedIn
UDDANNELSE

Karsten har en bachelor i Economic Science og en HD i Business Administration og Marketing fra Syddansk Universitet. Han har desuden selv undervist sælgere og ledere i hobetal som managementkonsulent hos Mercuri International.

Karsten har en HA med speciale i analyser og en HD i afsætning. Han har gennemgået alle relevante lederudviklingsmoduler hos Mercuri International, herunder: Situationsbestemt ledelse, Ledelse og psykologi og Fra strategi til handling. Karsten er certificeret underviser i Situationsbestemt ledelse II.

SPROGFÆRDIGHEDER

Taler engelsk, tysk, svensk og norsk.

ERHVERVSERFARING

Karsten særlige interesse og kompetencer inden for digital transformation blev grundlagt i begyndelsen af hans egen erhvervskarriere, da han hos Canon var med til at udbrede de første digitale kontormaskiner i Danmark.

Karrieren førte ham videre til Mercuri International, hvor han som managementkonsulent gennemførte træningsforløb for strategiske og taktiske ledere samt medarbejdere med kundekontakt i en lang række virksomheder. Efter 4 år hos Mercuri grundlagde han sin egen konsulentvirksomhed, nu med fokus på bygge-, auto- og landbrugsbranchen, som han både kender og interesserer sig indgående for.

Siden er fulgt to år som ansvarlig for bygdivisionen hos Würth Danmark, tre år i Tyskland med etablering af en tysk webshop og salgsorganisation og et år hos P-Lindberg med at åbne nye eksportmarkeder.

Som partner hos Core Competence vil han primært fokusere på M&A, strategisk forretningsudvikling via kompetencetilførsel og -udvikling samt digital transformation af virksomhederne.