Mads Prebensen

Partner

Mads Prebensen brænder for vækst. Kort og godt. Hans lederkarriere har ført ham via både Danfoss og Grundfos, hvor han blandt andet har været coach og mentor for virksomhedens talenter. Mads har årtiers erfaring inden for international strategi-, organisations- og forretningsudvikling og med ledelse af ledere i både Europa, Asien og på distancen.

“Det er fedt at arbejde med mennesker og se dem vokse, fordi det også skaber vækst i virksomheden. Ledelse handler jo også om at gøre andre i stand til at gøre det selv.

Besøg Mads på LinkedIn

UDDANNELSE

Mads er oprindeligt uddannet civilingeniør og har desuden en MBA i International Management. Derudover har han en bestyrelsesuddannelse fra Business Institute Aalborg.

NETVÆRK OG TILLIDSHVERV

  • Bestyrelsesformand i Intelligent Systems A/S
  • Bestyrelsesformand i Dall Energy ApS
  • Partner i bestyrelsesnetværket ASNET Board.

SPROGFÆRDIGHEDER

Tysk og engelsk.

ERHVERVSERFARING

Mads har arbejdet med ledelse, vækst og udvikling af mennesker og virksomheder i over 30 år. Han indledte sin erhvervskarriere hos Danfoss i Nordborg, hvilket bragte ham videre til Melbourne, Australien og en stilling som Business Development Manager for virksomheden. Herfra gik turen til Singapore som Regional President og ansvarlig for Danfoss’ forretning i Sydøstasien og videre til Tyskland som administrerende direktør for Danfoss’ salgsselskab, Danfoss Kälte Gmbh.

Derefter fulgte knapt tre år som Sales & Marketing Director hos Alstom Power Flow Systems, inden Mads kom til Grundfos og stillinger som Managing Director for Grundfos New Business, Global Market Segment Director og Group Senior Vice President. De seneste år har Mads siddet som topchef i to mindre virksomheder, Migatronic og Carheal, og har grundlagt sin egen virksomhed, Vækst Consult.

Det gennemgående tema i Mads’ karriere har været vækst. Noget, han tror fuldt og fast på, at virksomheder kun kan opnå, hvis de formår at få mennesker til at vokse med opgaven. Mads bringer omfattende international erfaring og ledelsesmæssig tyngde ind i Core Competence, hvor han kan hjælpe kunderne med alt fra udvikling og eksekvering af strategi til forretningsudvikling, innovation og organisationsudvikling. Som den erfarne leder, han er, kan Mads hurtigt komme ned i materien og forstå forretningen, så han kan identificere potentialer for vækst og udvikling.