Torben Løvdal

Partner

MED EGNE ORD

Torben Løvdals omfattende ledelseserfaring gør ham til en eftertragtet samarbejds- og sparringspartner for et stadigt stigende antal virksomheder. Med sin systematiske og grundige tilgang gør han en dyd ud af at kende virksomhederne til bunds for at kunne yde den bedst mulige rådgivning og for at kunne rekruttere præcis de mennesker, der kan sikre drift og udvikling.

“Jeg synes, det er fantastisk at sætte mennesker sammen, som kan bruge og udvikle hinanden. Derfor dykker jeg meget ned i virksomheden og ser på, hvilke mennesker der er brug for. Det betyder også, at de virksomheder, jeg arbejder med, bliver mine kolleger, og jeg bliver mere end “bare” en konsulent. Ofte er jeg sparringspartner for direktøren og ledelsen.

ERHVERVSERFARING

Torben har siden 1998 opbygget kompetencer inden for bl.a. salg og ledelse, særligt i detailbranchen. Derudover har han beskæftiget sig med strategi- og forretningsudvikling, organisationsudvikling og koncept- og produktudvikling.

Hans erfaringer er indhentet i større danske og internationale virksomheder som Hennes & Mauritz, Bestseller, Biva, b.young og Kvik Køkkener, hvor Torben blandt andet har fungeret som administrerende direktør, salgsdirektør og detailchef. Han har tillige indgået i flere ledergrupper og bestyrelser.

Gennem karrieren har Torben haft fokus på at realisere succesfulde resultater på såvel strategisk som operationelt plan. En strategi er først god, når den er implementeret i virksomheden.

Torben er en meget struktureret og resultatorienteret person, som er god til at bevare overblikket i en stresset hverdag. Hans omfattende ledelseserfaring gør, at han trives som selvstændig i et forpligtende fællesskab som Core Competence, og en af hans klare forcer er at motivere og engagere folk omkring sig til at gå i samme retning.

NETVÆRK OG TILLIDSHVERV

  • Bestyrelsespost i den selvejende institution Hammerum Hallen.
  • Bestyrelsespost i Løvdal Consult ApS.
  • Bestyrelsespost i Inventarbutik A/S

UDDANNELSE

Torben har været reserveofficer hos NørreJyske Artilleriregiment og er uddannet cand. merc. i international afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i Aarhus. I uddannelsen er der primært fokuseret på strategisk forretningsudvikling med fag som: strategi og ledelse, strategisk planlægning, interkulturel kommunikation, og nationale/internationale afsætningsstrategier. Torben har taget semestre på Rijksuniversiteit Groningen i Holland og Lahti Polytehnich i Finland, og han skrev sin afhandling for Danfoss. Desuden er Torben certificeret i testværktøjer fra Master Management (MPA)

SPROGFÆRDIGHEDER

Taler engelsk og de skandinaviske sprog på forhandlingsniveau.