afdelingsleder-til-spangenberg-madsen-i-kolding

AFDELINGSLEDER TIL SPANGENBERG & MADSEN I KOLDING

Har du en baggrund som afdelingsleder eller forretningschef inden for det rådgivende; er du klar til at gå forrest sammen med teamet i Kolding, og kunne du tænke dig at være med til at videreudvikle afdelingen, så er dette job hos en af landets bedste mindre arbejdspladser måske noget for dig?

HVORFOR BLIVE AFDELINGSLEDER I S&M?
Som afdelingsleder i S&M i Kolding får du mulighed for at være front i et af de mest attraktive områder, hvor der er et hav af projekter og høj aktivitet. Du opbygger og skaber afdelingen sammen med teamet og sætter dermed dit tydelige præg på udviklingen. Kolding-afdelingen arbejder tæt sammen med de øvrige afdelinger i Aarhus, Albertslund, Næstved og Københavns Lufthavn, her henter du sparring og råd.  Spangenberg & Madsen er på forkant af den teknologiske udvikling, og den øvrige ledelse lægger sammen med dig en plan for udviklingen af afdelingen.

Du får ca. 65 gode kollegaer på tværs af landet, og Spangenberg & Madsen er for andet år i træk både kåret som Gazelle og certificeret indenfor ”Great Place to Work” og kåret som en af landets bedste mindre arbejdspladser. Medarbejdertilfredsheden er meget høj. Tonen er rar og uformel, og der er en flad ledelsesstruktur, hvor der også for kollegaerne kun er kort vej til beslutninger og indflydelse. I Spangenberg & Madsen er der et stærkt værdisæt, og der er fokus på trivsel, uddannelse og det at hjælpe hinanden – en arbejdsplads, hvor det er rart at være, og hvor der er fokus på det gode kollegaskab.

HVAD SIGER KOLLEGAERNE?
Vi har spurgt afdelingsleder i Albertslund, Kenneth Søgaard, om hvorfor han synes jobbet som afdelingsleder er attraktivt:

Som afdelingsleder er jeg tæt på den øvrige ledelse og kollegaerne i projekterne, og har en afvekslende hverdag med tæt kontakt til kunder og samarbejdspartnere … og med den faglige deltagelse i projekterne, så jeg fastholder min egen faglighed samtidig med at jeg har stor indflydelse på driften og det ledelsesmæssige. Derudover synes jeg, det er en attraktiv størrelse virksomhed, og jeg er stolt af at være en del af en ambitiøs virksomhed, der vil videre … og være dagsordensættende. Og så har jeg jo også god mulighed for at gøre brug af mit netværk …

HVEM ER DU, OG HVAD SKAL DU KUNNE?
Din primære rolle er at videreudvikle S&M’s afdeling i Kolding, hvor de første større referencesager er landet, og hvor en del af holdet er sat. Over de kommende år vil opgaven udvikle sig fra til en start at være meget salgsfokuseret til på sigt at være mere koordinerende og ressourcestyrende. Opgaven bliver at videreudvikle netværket og sikre, at Spangenberg & Madsen kommer i spil til de mange projekter, der er i Kolding og trekantområdet. Din hverdag drives i tæt samspil med teamet i Aarhus og de øvrige faglige stærke sparringspartnere i både Jylland og på Sjælland. Du formår at skabe relationer eksternt ud mod kunderne og internt i teamet på en måde, som indgyder tillid og giver lyst til at følge dig.

Du har flere års erfaring som afdelingsleder, forretningschef eller projektchef indenfor det rådgivende, du har et stort netværk i trekantsområdet, og du brænder for at arbejde med kunderne. Du trives med at opsøge nye og eksisterende kunder, og dermed at gå forrest i udviklingen af afdelingen. Du er på udkig efter en rolle som spillende træner, hvor du ligeledes selv løfter en række spændende projekter, og du er klar til at udfordre dig selv med at udvikle området og afdelingen.  Du har en stærk faglighed, og du tager ansvar for ressourcerne. Du arbejder vedholdende med salg og skaber herigennem tilgang af nye spændende projekter. Koordinering med de øvrige afdelingsledere ift. ressourcer og fagligheder er en naturlig del af din opgave.

Vigtigst er det, at du ønsker at udvikle afdelingen, og at du har gejst og kompetence. Det er vores mål, at der er ca. 10 medarbejdere i Kolding i løbet af to år. Du har stiftet bekendtskab med ledelse og ved derfor, at kombinationen af fagligt arbejde og ledelse er lige dig.

For at få succes i jobbet skal du desuden være kvalitets- og ansvarsbevidst samt initiativrig. Du er fagligt velfunderet og indstillet på en fleksibel og varierende hverdag.

DU TILBYDES
En spændende stilling hos en af landets bedste mindre arbejdspladser. Løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring, frokostordning og andre personalegoder, såsom firmafester med ledsager og sociale arrangementer. Herudover vil du ligeledes få stor indflydelse på egen udvikling.

Aktiver ”Søg stillingen” og upload dit cv og ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Stabel på +45 22 708 124

 

Spangenberg & Madsen er en af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer, grundlagt i 1905. Firmaet er med årene vokset til at mestre alle tekniske installationer: el, brand, sikring, VVS, ventilation, indeklima og energi. De er således i dag en komplet teknologirådgiver, som arbejder holistisk med bæredygtige løsninger, og de vokser fortsat.