afdelingsleder-til-succesfuld-raadgivervirksomhed-i-kolding

AFDELINGSLEDER TIL SUCCESFULD RÅDGIVERVIRKSOMHED I KOLDING

Har du erfaring fra rådgiverbranchen og brænder du for ledelse? Så har vi en spændende stilling til dig i Kolding, hvor du får ansvaret for 10 medarbejdere. Over de kommende år ligger der planer for, at afdelingen kommer op på 15 medarbejdere.

LB CONSULT HAR SUCCES

fordi vores forretning er baseret på gode kunderelationer og engagerede medarbejdere. Vores rådgivning bygger lige så meget på tætte relationer til vores kunder som på høj faglighed. Det nære samarbejde med vores kunder gør det samtidig let for os at møde dem, som vi ønsker: med godt humør og helt nede på jorden. Det er vores erfaring, at kombinationen af klare kompetencer og uformel, personlig rådgivning er hovedårsagen til, at vores kunder bliver ved med at komme igen.

AFDELINGSLEDER TIL KOLDING

Hos os får du ansvaret for at lede og fordele arbejdet sammen med dit team, som arbejder med en lang række spændende, udfordrende og komplekse projekter. Du skaber trivsel og resultater og fokuserer skarpt på igangværende og kommende projektportefølje samtidigt med, at du udvikler hele teamet og den enkelte. Vi har et utroligt stærkt socialt arbejdsmiljø, hvor frihed under ansvar, faglig udvikling og den uformelle tone præger hverdagen.

Du bliver en del af ledelsesgruppen, som i dag tæller 5 personer. Dit fokus er på ledelse af medarbejderne i Kolding, hvor kontoret er centralt placeret i Design City, som emmer af udvikling og spændende tiltag. Du koordinerer tilbud og ressourcer med vores markedschef, som varetager salgsansvaret. Det vil sige, at du deltager i salget og tilbudsgivning, men salgsansvaret ligger hos markedschefen.

Vi forestiller os, at du har en ingeniørfaglig baggrund inden for el, VVS, konstruktion eller bygherrerådgivning. Samtidigt forestiller vi os, at du har stiftet bekendtskab med ledelse, og at du gennem en periode har haft eksempelvis teamledelse eller gruppeledelse. Du kan også have haft ledelse forud for din tekniske karriere og nu ønsker du at kombinere teknik og ledelse.

Som afdelingsleder har du en åben og transparent tilgang til medarbejderne og en naturlig gennemslagskraft, som kommer til udtryk ved lige dele feedback, resultatorientering og støtte. Din personlighed betyder alt i stillingen. Du er nærværende og synlig i din ledelse og fører en god dialog med kollegaer, kunder og vores samarbejdspartnere. Du ved ligeledes, hvornår du bør trække dig og lade teamet stå forrest. Du er kendetegnet ved dyb faglighed og ærlig kommunikation. Du skaber tillid omkring dig og som person har du en meget positiv tilgang til opgaverne og du kan hele tiden se muligheder frem for begrænsninger.

Det er en klar fordel, at du bor i fornuftig køreafstand til vores kontor i Kolding og har et netværk i branchen til kunder og ingeniører.

LB CONSULT TILBYDER DIG

Et spændende, udviklende og selvstændigt job, hvor du har et stærkt bagland med en sund økonomi, der danner basen for din videre karriere. Der er gode muligheder for at præge retningen og skabe forandringer i dit ansvarsområde og for LB Consult. Du får et stort ansvar og en organisation fyldt med uvurderlig viden og gode, engagerede kollegaer. Vi tilbyder en karriereudvikling, der er præget af den lille virksomheds overskuelighed og den større, veletablerede virksomheds strukturer og viden. For kandidaten der på sigt vil være partner kan dette også være en mulighed.

Vores virksomhedskultur bygger på fælles stærke værdier. Vi tror på, at vi kun kan forvente engagerede ledere og medarbejdere, hvis arbejdsmiljøet er trygt, motiverende og præget af anerkendelse og ansvar. Her kerer vi os om hinanden. Vi prioriterer et åbent, transparent miljø – både fysisk og psykisk – hvor ledelsens nærhed til medarbejderne er med til at sikre stærk, faglig sparring og indgående indsigt i medarbejdernes velbefindende.

ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt vores rekrutteringspartner Core Competence ApS, Per Stabel, på mobil 22 708 124 eller mail ps@corecompetence. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt i forhold til klienten, indtil andet aftales.

LB CONSULT A/S – PERSONLIG RÅDGIVNING MED HØJ FAGLIGHED

LB Consult tilbyder ingeniørrådgivning og bygherrerådgivning med høj faglighed og personlig rådgivning forankret i en dyb forståelse af kundernes behov. Vi vil være bygherrernes foretrukne bygherrerådgivere og ingeniører. Derfor arbejder vi med en målrettet udvikling og udvidelse af vores faglige kompetencer. Den løbende styrkelse af vores faglige formåen skal gå hånd i hånd med udviklingen af LB Consult som attraktiv arbejdsplads.

Selvom vi har eksisteret siden 1992, har vi formået at bevare ånden og fordelene ved at være en relativ lille virksomhed. Hos os vil du opleve en uformel tone, korte kommandoveje og overskud. Vi sidder på kontorer i Aarhus C, Kolding og Grenaa, og vores hold består af konstruktions- og VVS-ingeniører, elinstallatører, bygningskonstruktører, DGNB- og bæredygtighedskonsulenter og bygherrerådgivere. Derudover har vi certificerede statikere til KK2 og certificerede brandrådgivere til BK2.

Det, der driver os hver dag, er troen på, at vi med vores faglighed, erfaring og ambitioner kan tilbyde kunderne løsninger, der overstiger deres forventninger. Vores arbejdsglæde næres af at hjælpe kunderne med at realisere deres visioner og drømme via gennemtænkt, personlig rådgivning. Vi bliver med andre ord motiverede af at skabe optimale bygninger, der giver vores kunder merværdi for pengene.