area-sales-manager-project

AREA SALES MANAGER, PROJECT

Som et led i den overordnede strategi styrker Louis Poulsen salget til projektmarkedet og søger derfor en Area Sales Manager til Sjælland/København.

STILLINGEN
Du får direkte reference til salgschefen for projektmarkedet. Som Area Sales Manager, får du ansvaret for opsøgende, konsultativt og gennemførende salgsarbejde. Du bliver en del af den danske salgsafdeling, som er ansvarlig for salget af BtB belysningsprogrammet i Danmark.

Fordelt over hele landet er der Area Sales Managers, som med stærke relationer til det foreskrivende led herunder arkitekt- og rådgivende ingeniørfirmaer i tæt kontakt med bygherrer og byggebranchens øvrige aktører, rådgiver om belysningskoncepter af højeste kvalitet.

Rådgivningen, du yder sammen med vores partnere og kunder, omhandler produktsortimentet og skaber helhedsløsninger i forbindelse med byggeprojekter – inde såvel som ude.

Du brænder for at skabe gode relationer, sælge oplevelser og skabe merværdi og de bedste løsninger, så dine kunder på den måde kommer igen og benytter dig som sparringspartner og leverandør. Du er flittig og har et højt aktivitetsniveau, arbejder struktureret og nyder at være en del af et målrettet team.

Du får en unik mulighed for succes ved at brande og sælge Louis Poulsens unikke produkter. Du bliver en del af et professionelt team, og vi sikrer dine faglige kompetencer gennem nødvendig efteruddannelse og sparring i takt med udviklingen. Dine primære opgaver bliver at:

  • Øge salget og sikre højest mulige margin.
  • Opsøge nye kunder og vedligeholde relationen til eksisterende kunder.
  • Afholde kundeevents, følge op på salgsaktiviteter- og kampagner.
  • Opbygge fortrolighed og tætte relationer til partnere.
  • Opdatere og vedligeholde CRM.

DINE KVALIFIKATIONER
Du har interesse for at arbejde med salg af løsninger, der skaber merværdi for kunderne og kan lide at repræsentere produkter og koncepter af høj kvalitet. Du er en kommerciel og viljestærk sparringspartner. Du er sulten og klar til at slå konkurrenterne, og du er drevet af mål. Din erfaring kan komme fra ansættelse som sælger eller markedskonsulent, og du er uddannet enten elektriker, installatør, ingeniør eller har erfaring med salg til ingeniør- og arkitektbranche. Din tekniske baggrund kombineret med et funklende salgsgen gør dig til en stærk kandidat.

Du har 3 års erfaring fra en lignende stilling. Vi ser gerne, at du har en faglig stærk belysnings- og salgsmæssig baggrund, samt solid arkitektonisk og designmæssig indsigt og forståelse. Har du erfaring med projektorienteret salg og med at opbygge stærke og varige relationer til dine partnere og kunder, er det en fordel.

Du er udadvendt og har nemt ved at tale med mange forskellige typer personer. Du er initiativrig og ser det som en naturlig del af din hverdag at arbejde selvstændigt. Du drives af lyst til at sejre og lægger samtidig vægt på at være en del af et team.

Du er stærk i både mundtligt og skriftligt dansk, behersker engelsk på et godt niveau og har et solidt kendskab til IT. Til stillingen forventes en begrænset rejseaktivitet, aftenmøder med kunder samt interne salgsmøder.

DU TILBYDES
Du tilbydes muligheden for at gå til markedet med et stærkt brand i stolt organisation, hvor kvaliteten er i fokus. Du får muligheden for at gøre en synlig forskel sammen med et kompetent team. Du får en stilling, hvor mål, flittighed og resultatskabelse er i fokus. Din lønpakke forhandles individuelt efter kvalifikationer og udgør en fast løn med bonusordning, samt pension. Da du er meget rundt til kunder, vil der til stillingen høre en firmabil.

Ansøgning samt CV sendes til Core Competence, Per Stabel via nedenstående knap “Søg stillingen”. Ring gerne med evt. spørgsmål på +45 22 708 124. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Som det fremgår på www.louispoulsen.com er Louis Poulsen A/S: ”En førende international belysningsvirksomhed, der udvikler, producerer og sælger belysningsarmaturer af høj kvalitet. Vi stiller store krav til hinanden, udvikler os i fællesskab og har det sjovt med at udvikle virksomheden mod nye ambitiøse mål.
Du kan læse mere om Louis Poulsen A/S på www.louispoulsen.com