disponent-til-transportafdelingen

DISPONENT TIL TRANSPORTAFDELINGEN


BAGGRUND
Torben Clausen A/S har gennem flere år haft en sund vækst og udviklet virksomheden på deres 4 fokusområder: transport – herunder affaldshåndtering, anlægsarbejde, jordhotel og nedrivning. Transportafdelingen er bindeled mellem alle forretningsben, og der er brug for en disponent til at bidrage til den fortsatte positive udvikling.

OM STILLINGEN
Disponering i entreprenørbranchen kræver kontinuerlig kommunikation med både chauffører og kunder, da destinationer, opgaver og udfordringer skifter konstant. Hver kunde har sine ønsker og behov; det eneste sikre er, at det aldrig bliver kedeligt.

Transportafdelingen skal bestå af kørselslederen, en assistent og dig selv. Du vil arbejde tæt sammen med afdelingslederen, hvor du over tid vil opbygge forståelse for kundernes behov og håndtering. Det er et dedikeret team der bliver ved med at udvikle kompetencer, så ønsker du personlig og faglig udvikling, er dette det rette sted. Teamet er heller ikke større, end at man skal kunne supportere hinandens opgaver ved fravær og spidsbelastning.

Grundet afdelingens strategiske position i virksomheden, vil man have en del koordinering med de andre afdelinger i virksomheden.

VORES FORVENTNINGER TIL DIG
Vi forventer, at du trives i en hverdag med skiftende arbejdsopgaver og et dynamisk arbejdsmiljø. Du har et udpræget kommercielt fokus og er kreativ og løsningsorienteret i din dialog med kunderne. Du kommunikerer i et sprog, der er til at forstå. Du har erfaring nok til at vide, hvad du ikke ved og er nysgerrig nok til at ville finde ud af det.

Du er en teamplayer – Torben Clausen A/S er et team, og de lykkes i fællesskab.

DIN PROFIL

  • Du har erfaring fra enten logistik eller disponering.
  • Din uddannelse er ikke afgørende. Det er din passion, der driver værket.
  • Du trives i et miljø med hurtige beslutninger og mange kontakter.
  • Du er detaljeorienteret og sætter stolthed i dit arbejde.
  • Du er en teamplayer, der formår at ”spille sine kollegaer gode”.

VI TILBYDER
Du får lønpakke efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og andre relevante personalegoder. Frihed til at planlægge din hverdag og prioritere dine opgaver følger også med.

Vi forestiller os, at der er nogen fleksibilitet i forhold til mødetider, så der kan være overlap med kørselslederen. Du får en arbejdsplads, hvor der lægges stor vægt på medarbejdertrivsel, holdånd og tillid. Derfor vil du opleve en del firmaarrangementer og en flad virksomhedsstruktur med et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

ANSØGNING
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Vi holder løbende samtaler og tager annoncen ned, når stillingen er besat.

Core Competence håndterer rekrutteringen, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-partner Frederik Agergaard på 22 819 050.

Om Torben Clausen A/S

Virksomheden Torben Clausen A/S ligger ved Haderslev og er stiftet 1952 af Peter Clausen. De første år hed specialerne kvashugning og træfældning, men i 1960’erne voksede maskinparken, og der kom mere fokus på entreprenøropgaverne.

I 1985 overtog Torben Clausen A/S virksomheden fra sin far. Maskingården blev til A/S, og nye specialer som containerservice og transport kom til. Siden udvidede man med både genbrugsplads, sorteringshal og jordhotel.

I 2008 tog man hul på det næste generations- og gearskifte. Virksomhedens nuværende leder, Helge Godtfeldt, satte sig i direktørstolen og blev kompagnon og medejer. I 2018 overtog han alle aktiviteter i Torben Clausen A/S. Dermed var generationsskiftet helt i mål.

Med Helge alene bag rattet accelererede virksomheden yderligere. Nye afdelinger kom til. Virksomheden blev opskaleret og gjort klar til større og mere komplekse opgaver. På få år vækstede man fra 27 ansatte til ca. 90 faste medarbejdere samt 25-30 indlejede fagfolk.

I dag er Torben Clausen A/S A/S en velkonsolideret virksomhed, der spiller en vigtig rolle i lokalområdet. Kernekompetencerne er nedbrydning, anlæg, affald, transport og jordhotel, og de er travlt beskæftiget med opgaver i hele landet.