erfaren-fabrikschef-til-icopal-bmi-danmark-i-ikast

ERFAREN FABRIKSCHEF TIL ICOPAL (BMI DANMARK) I IKAST

STILLINGEN
Vi søger en fabrikschef med det samlede ansvar for at lede fabrikken i Ikast, som producerer bituminøse tagmembraner og metalprofiler. I reference til Industrial Director North Europe bliver fabrikschefen ansvarlig for ledelse af et fabriksteam bestående af: produktionsplanlægning, indkøb, produktion, vedligehold, intern logistik og QA laboratorie.

Vi søger en synlig og nærværende leder, der har den daglige kontakt med medarbejderne. De primære arbejdsopgaver består i at:

 • Fastholde højt fokus på arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed.
 • Sikre den daglige produktion inkl. kvalitetskontrol.
 • Lede medarbejderne og fastholde høj performance og trivsel.
 • Sikre forebyggende vedligehold og reparation af maskiner og bygninger.
 • Sikre rette bemanding i forhold til angivne produktionsforecast.
 • Sikre overblik og flow i produktionen og agere sparringspartner for teamet når udfordringer skal løses.
 • Koordinere planlægning, indkøb og logistik på en måde så overblik danner grobund for en god afvikling af produktionen og leverancer.
 • Arbejde med kontinuerlig optimering af processer, produkter og råvarer.
 • Indgå i det nordiske produktions management team.
 • Deltage i ledelsesmøder lokalt, regionalt og globalt.
 • Driftsrapportering i henhold til koncernens retningslinier.

DINE KVALIFIKATIONER
Du bliver ansvarlig for hele fabrikken og formår derfor at tage styringen i de situationer, hvor dette er givtigt, og du formår samtidigt at give plads til teamet, når der er brug dette. Vi søger en stabil person i balance som er langtidsholdbar og dermed konstant kigger efter at udvikle fabrikken, med respekt for medarbejdere og produktkvalitet.

Du kommer fra en lignende stilling og har her som leder af en produktionsenhed opbygget en solid ledelseserfaring. Det er afgørende, at du er involverende og nærværende og derigennem skaber en god balance mellem effektivitet og trivsel.

Du har en teknisk baggrund som maskinmester/ingeniør eller tilsvarende og gerne med erfaring fra proceslinjeproduktion.

Du har erfaring med lean værktøjer og arbejdssikkerhed, gerne i sammenhæng med en større koncernstruktur, hvor processer, dokumentation og kvalitetsstyring er naturlig del af arbejdsværktøjerne. Du taler og skriver engelsk og er talstærk til rapportering, budgettering og økonomiopfølgning.

DU TILBYDES
Du tilbydes muligheden for at styre en veldrevet fabrik som er en del af en koncern i stærk udvikling. Du indbydes til at tage ansvaret under frihed og med din indsats at skabe forskellen. Din lønpakke forhandles individuelt efter kvalifikationer sammensat af en fast løn og pension.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Icopal er en del af BMI Group, som består af Braas Monier og Icopal. BMI Danmark består af 375 medarbejdere spredt ud over 7 produktions- og administrationsenheder. Bag BMI Group står det privatejede holdingselskab Standard Industries. Med sine over 165 års erfaring er BMI Group den største producent af flade og skrå tage i Europa og selskabet er førende inden for tagdæknings- og fugtisoleringsløsninger. BMI Group har hovedsæde i London og beskæftiger omkring 11.000 medarbejdere i mere end 40 lande verden over.

Læs mere på www.bmigroup.com