anonymous

FINANCE CONTROLLER

– til global produktionsvirksomhed

Virksomheden er ejet af en kapitalfond og producerer sine produkter i Trekantområdet, hvor hovedsædet er. Produkterne, der er af høj kvalitet og kompleksitet, leveres til kunder globalt. Som et led strategien søges nu en kompetent Finance Controller til økonomiteamet.

Der arbejdes med IRFS rapportering, hvilket kræver en stærk regnskabsressource. Der er tale om en koncernstruktur, hvor konsolidering af selskaber, rapportering til ejere og omverdenen fylder ganske meget.

Økonomiafdelingen varetager og konsoliderer koncernens samlede aktiviteter og de primære opgaver i stillingen er at

  • at drive rapportering sammen med CFO og Finance Manager.
  • sikre, at daglige registreringer/transaktioner i bogholderiet følger de rette procedurer.
  • at deltage i udarbejdelse af månedsregnskaber, herunder afstemninger, periodiseringer, analyser og afvigelsesforklaringer.
  • foretage afstemning af interne koncernmellemværender.
  • sikre overholdelse af regnskabslovgivningen nationalt og internationalt.
  • sikre overholdelse af korrekt behandling af moms, delregistrering og afgifter i DK herunder liste- og intrastat oplysninger mm.
  • bistå CFO og Finance Manager med regnskabsopgaver.

DEN IDEELLE KANDIDAT
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som HD-R eller cand. merc. aud og har gennem en periode været revisor, hvorefter du er kommet videre til en stilling inden for regnskab. Du ønsker at være en del af en spændende koncernstruktur, hvor du direkte kan bidrage til topklasse rapportering. Du har tidligere arbejdet med IFRS rapportering, og du har kendskab til ejerskabet i kapitalfondsejede selskaber. Du får sammen med Finance Manageren mulighed for at sætte dit præg på stillingen.

Du har en struktureret og præcis tilgang til opgaverne, så du altid overholder deadlines og arbejder proaktivt med at følge op på dine sager. Din tilgang til udfordringer er løsningsorienteret, og du holder fokus på opgaven. Endvidere er du af natur imødekommende og servicemindet med gode kommunikative evner, skriftligt såvel som mundtligt.

Du er engageret i dit arbejde og tager naturligt initiativer til optimeringer i processer m.v..

Du har stærke kompetencer inden for Office-pakken, særligt EXCEL. Kendskab til SAP er en fordel.

Hvis du kan se dig selv, med de muligheder der er i et job, hvor du kan være med til at udvikle og løfte regnskabsarbejdet, hører vi meget gerne fra dig snarest muligt.

Ansøgning samt CV sendes til Core Competence på nedenstående link.

Spørgsmål kan rettes fortroligt og under fuld diskretion til Core Competence, Per Stabel på ps@corecompetence.dk eller på telefon 22 708 124.