geotekniker-tll-niras-i-aarhus

GEOTEKNIKER TlL NIRAS i AARHUS

Infrastruktur-afdelingen i NIRAS Aarhus søger geotekniker til afdelingens sheltertur.

Du bliver inkluderet i en meget stærk firmakultur baseret på tillid, respekt og frihed under ansvar. Hvor søde og hyggelige kollegaer med hang til godt samvær vil lokke med invitationer til for eksempel fredagsbar, fodbold, badminton, yoga, ølbrygning, vinklub. Du får endvidere mulighed for at indgå i et stærkt fagnetværk med geoteknikerkollegaer på vores kontorer i Aarhus, Aalborg, Odense og Allerød og for at deltage på spændende bygge-, havne- og infrastrukturprojekter.

Muligheden for at deltage i vores sommerfest er ligeså stor som muligheden for at sætte et kraftigt fodaftryk på den faglige såvel som den markedsmæssige udvikling af NIRAS’ ydelser på det geotekniske område i hele Jylland.

Med blandt andet nye og gode laboratoriefaciliteter, og stærk kobling imod geofysiske undersøgelsesmetoder som Dual_EM, WalkTEM, tTEM og MEP, innovationsrum, NIRAS træf osv.  understøtter NIRAS tværfagligt samarbejde med kollegaer, der blandt andet  arbejder med jordmiljø, grundvandskortlægning m.v., klimatilpasning (nedsivning m.v.).

Det hele er naturligvis ikke sheltertur eller sommerfest – vi får også hele tiden nye spændende geotekniske opgaver, som skal løses med respekt for NIRAS’ overordnede værdigrundlag: ”vi lytter – vi lærer – vi leverer”.

JOBBET
Du kan komme til at beskæftige dig med dele af, eller alle nedenstående typer opgaver:

 • Planlægning, iværksættelse og afrapportering af geotekniske undersøgelser for byggeri, forsynings- og infrastrukturanlæg.
 • Opstilling af beregningsforudsætninger og beregning af f.eks. spuns- og støttevægge, pælekonstruktioner, skråninger, forbelastninger mm..
 • Støtte til og oplæring af mindre erfarne medarbejdere.
 • Projektledelse.
 • Markedsføring og salg til interne og eksterne kunder

Vi har tidligere løst spændende geotekniske opgaver i forbindelse med for eksempel Bering-Beder Vejen, ny festivalplads på Eskelunden ved Aarhus, domicil for LIDL og byggemodningen af Godsbanearealet.

DIN PROFIL
Vi forventer, at du:

 • minimum har 5 års relevant erfaring indenfor geoteknik, herunder både rådgivning og projektering.
 • har projektledererfaring (er ikke et krav).
 • er nysgerrig af natur.
 • har lyst og evne til samarbejde både i egen afdeling, men også i høj grad på tværs i hele organisationen.
 • ser værdien i at bidrage i et team.
 • har lysten til at støtte op omkring mindre erfarne kollegaer og indgå i oplæringen af disse.

Du kan se mere om NIRAS her

YDERLIGERE OPLYSNINGER
NIRAS samarbejder med Core Competence omkring stillingen, hvorfor yderligere oplysninger om stillingen eller processen kan indhentes hos Peter Otto Nielsen på mail: pon@corecompetence.dk eller mobil: 25 717 780.

Ring endelig og få afklaret dine første indledende spørgsmål og send så din ansøgning via søgeknappen nedenfor. Ansøgningerne behandles løbende.