anonymous

HEAD OF ”GRØN OMSTILLING”


Til konsulenthus i trekantområdet søger vi: Head of ”Grøn omstilling”

Virksomheden er velrenommeret og fagligt stærk og i en positiv udvikling. Området omkring ”grøn omstilling” har stort potentiale og er allerede et af de felter, virksomheden rådgiver om. Der er behov for ”grøn omstilling”, og efterspørgslen er stærkt stigende. Til at skalere forretningsområdet og til at supportere den administrerende direktør i virksomhedens videre udvikling, bliver du en af nøglepersonerne.

STILLINGEN
I reference til og i samspil med direktøren udarbejdes strategien og businessplanen for området. Der er kompetente medarbejdere i dit team, der sammen med dig som spillende træner kan både sælge og levere ydelsen i dag. Det bliver din opgave at sikre fremdriften og udvikle skalérbare løsninger og bygge videre på den nuværende organisation. I den sammenhæng forventes yderligere ansættelser til dit team.

De væsentligste arbejdsopgaver bliver:

  • At tage ansvar for fagområdet ”Grøn omstilling”.
  • Salgsansvar og kommercielle tiltag, herunder budget, aktiviteter, kampagner og årshjul, tilbud og opfølgning via egen og teamets indsatser.
  • Ledelse af dit team og implementering af businessplanen.
  • At sikre, at både salg og leverance af ydelsen takter og udvikler sig i det ønskede tempo og i den ønskede kvalitet.
  • P/L ansvar, herunder budgetstyring, opfølgning og nærhed til de økonomiske nøgletal og sikre handlinger herefter.
  • Kvalitetsstyring og opfølgning på solgte og gennemførte projekter.
  • At give sparring til direktøren, samt ligeledes være backup for direktøren i andre forhold når det er givtigt.
  •  At være på forkant med, hvad kunderne kan få ud af den grønne omstilling, og dermed sikre virksomhedens ”value proposition”.

DINE KVALIFIKATIONER
Du har ledelses- og salgserfaring og har skabt dokumenterbare resultater. Du motiverer dine omgivelser ved at være positiv, inspirerende og tydelig i ”hvad der forventes” både af teamet og af den enkelte. Det falder dig naturligt at lede højt kvalificerede medarbejdere og både at tage og give ansvar. Du er involverende og giver retning eller tager styring, når det er nødvendigt.

Rent fagligt har du stiftet bekendtskab med grøn omstilling som disciplin. Der kan være flere veje ind i stillingen, og du kan komme fra ”Waste Management”, byggeri, eller fra en lignende rolle, hvor du har været ESG/CSR-ansvarlig. Du kan ligeledes have taget en decideret uddannelse som læner sig op af området. Det vigtigste er, at du er god i en salgsproces, fagligt nysgerrig, og at du både internt og eksternt faglig er på omgangshøjde eller har interessen for hurtigt at komme derhen. Du har interesse for ”grøn omstilling”, og hvad dette kan føre til, når virksomhederne sætter det strategisk på agendaen.

Du har en naturlig gennemslagskraft og kommunikerer godt på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Da vi taler om meget veluddannede medarbejdere, kunder og branche som helhed forventer vi, at du har en uddannelse på merkantilt niveau.

Engelsk på forhandlingsniveau og tæft for anvendelse af digitale løsninger er et must.

PERSONPROFIL
Du er i høj grad en teamspiller, der trives i en mellemstor organisation med stor intern kontaktflade, og hvor din indflydelse gøres gældende. Du motiveres af ansvar og drives frem af ønsket om at skabe resultater. Stillingen er måske det længe ventede karrierestep, du har søgt efter, og du er interesseret i at udvikle dig. Du motiveres af at tage initiativet til opgaven og selv eksekvere denne. Med denne her stilling kan du gøre en stor forskel i at udbrede den grønne omstilling.

DU KAN SE FREM TIL
Du bliver en del af en virksomhed med stolte traditioner, med en stærk direktør som sparringspartner og kompetente kollegaer. ”Grøn omstilling” er både lovmæssigt og forretningsmæssigt vigtigt på agendaen.

Ansøgning samt CV sendes til Core Competence, Per Stabel via nedenstående link. Ring gerne med evt. spørgsmål på +45 22 708 124. Samtaler afholdes løbende.