hydrive-soeger-vaerksteds-servicemedarbejder-i-hedensted

HYDRIVE SØGER VÆRKSTEDS-/SERVICEMEDARBEJDER I HEDENSTED

Vi skal bruge en person til klargøring af nye maskiner, service af allerede solgte maskiner, medvirken til opsætning og nedtagning af messer og forefaldende arbejde på vores værksted i Hedensted.

Vi søger derfor et selvstændig, selvtænkende og struktureret ordensmenneske med teknisk forståelse for mekanik og elektronik. Du bruger IT (Office) og du snakker og forstår engelsk. Du har selvfølgeligt et gyldigt kørekort til personbil og trailer (B + BE) samt et gyldigt truckcertifikat.

Bemærk enkelte lidt tungere løft vil kunne forekomme.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, men varierende, og der må påregnes op til 20 rejsedage om året; typisk i forbindelse med messer eller kundebesøg/service af bestående maskiner.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgninger behandles løbende, og stillingen vil være slået op, indtil vi har fundet den rette.

Ansøgning og CV sendes til Core Competence, der bistår med rekrutteringen, Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Core Competence, partner Peter Otto Nielsen, telefon 25 717 780.

Om HYDRIVE?

HYDRIVE er en ung dansk virksomhed i rivende udvikling med ambitioner om mere vækst – ja, faktisk med en vision om at blive verdens førende. Her er der højt til loftet, alle hjælper alle, og har du en god idé, er der ikke langt fra tanke til handling.

HYDRIVE har et grønt mål om at optimere alle forbrændingsmotorer ved hjælp af miljøvenlig motorrens. HYDRIVE har pantent på deres teknologi, og de arbejder fortsat på at fintune og videreudvikle deres produkt.

Læs meget mere om HYDRIVE på www.HYDRIVE.dk