anonymous

IT MANAGER

– til markedsledende virksomhed i Aarhus

For virksomhed i spændende udvikling, hvor IT og transaktioner er en strategisk del af forretningen, søges en kompetent IT manager til nyoprettet stilling.

STILLINGEN

Du refererer til et af direktionsmedlemmerne, og du får tre dygtige IT udviklere i dit team. Du styrer og udvikler leverandøraftaler og får det samlede ansvar for IT-sikkerheden. Du arbejder både med IT-drift og udviklingsprojekter, og har således projektansvar for implementering af tredjepartssystemer, samt enkelte, interne udviklingsprojekter, og du gennemfører planlægning, projektledelse og deltagelse i projekterne. Udvikling af integrationer mellem systemer vha. SQL, ETL og webservices bliver en del af din hverdag.

Som det fremgår søger vi en stærk generalist, der ligeledes kan dykke ned i de enkelte sager og bidrage der, hvor behovet er, samtidigt med, at du bevarer et godt overblik og giver dit team den sparring, der skal til. Din evne til at prioritere og skabe fremdrift er i fokus.

DEN IDEELLE KANDIDAT

Du har interesse for og god evne til at forstå forretningen, hvorved du skaber en IT-drift, der understøtter virksomhedens daglige gøremål. Du har en relevant uddannelse og har gennem ca. 10 år benyttet din baggrund i en stilling, der minder om denne. Du har erfaring med IT-sikkerhed, og det er en fordel, hvis du er certificeret (f.eks. ethical hacker). Erfaring i at kode og selv gå til tasterne, når behovet opstår, vil være et must i stillingen. Det afgørende er, at du har solid erfaring med de fire arbejdsområder: leverandørstyring, IT sikkerhed, IT drift og IT udviklingsprojekter i driften.

Som person er du struktureret og kan overskue at have flere ”spor” kørende samtidigt. Du trives med en afvekslende hverdag, der indeholder alt fra egen operationel indsats i den ene ende af skalaen, til strategisk tænkning og implementering i den anden ende. Du tænker og lever IT-sikkerhed og er stærk i compliance og SLA-aftaler og får det komplekse gjort simpelt.

I organisationen har du mange snitflader og møder mange interessenter. Kommunikation og samarbejde med dit team, organisationen og eksterne leverandører fylder meget af arbejdsdagen.

Hvis du brænder for at arbejde med IT i en virksomhed, hvor IT er en del af strategien, og du selv ønsker at have indflydelse på løsningerne via din indsats, så hører vi gerne fra dig.

Spørgsmål kan rettes fortroligt og under fuld diskretion til Core Competence, Per Stabel på ps@corecompetence.dk eller på telefon 22 708 124. Samtaler afholdes løbende.

Ansøgning samt CV sendes til Core Competence på nedenstående link.