anonymous

KREDITORBOGHOLDER

Til en spændende industrivirksomhed i Kolding søger vi en kreditorbogholder på fuldtid, der arbejder med stor præcision og er dedikeret til at strukturere og drive kreditordelen.

Da virksomheden arbejder projektorienteret og i den sammenhæng har en lang række underleverandører og komponentleverandører, er der stor fokus på optimering og god drift af kreditorerne. De primære arbejdsopgaver i reference til økonomichefen er derfor

  • Scanning, godkendelse og bogføring af kreditorbilag.
  • At være ansvarlig for at processer bliver overholdt.
  • Betaling af kreditorer.
  • At have ansvar for vedligeholdelse af stamdata for kreditor.
  • Afstemning af kreditorkontoudtog.
  • Løbende opfølgning af interimskonto.
  • Bogføring af debitorindbetalinger fra bank.
  • Dialog med brugere og kreditorer.

Som en del af teamet vil du desuden skulle indgå i bemanding af telefonen.

Det er i teamet essentielt, at man hjælper hinanden på tværs af økonomiopgaver, særligt i forbindelse med ferieperioder. Derfor vil du også skulle kunne hjælpe til med debitoropgaver.

DEN IDEELLE KANDIDAT
Har en relevant økonomi baggrund, f.eks. som bogholder, økonomiassistent eller tilsvarende og har solid kreditorerfaring. Du synes, det er spændende både at arbejde med rutineopgaver og ind i mellem at arbejde med nye måder at løse opgaverne på. Du arbejder struktureret og har sans for detaljer og møder omgivelserne positivt og åbent. Du er serviceminded og tager ansvar for at få tingene til at lykkes til rette tid. Endvidere er kendskab til SAP samt scanning af faktura en fordel. Da virksomheden eksporterer en stor del af deres varer og har en større leverandørbase i udlandet, er det ligeledes en fordel, hvis du taler og forstår engelsk.

VI TILBYDER DIG
Et arbejde i en spændende og dynamisk virksomhed med en uformel omgangstone, hvor du, med reference til vores økonomichef, bliver en del af et team af engagerede og kompetente kollegaer.

Der er i organisationen stor fokus på at komme mål og ligeledes sikre, at alle trives godt. Der bliver gjort en del både socialt og fagligt sammen med hinanden virksomheden, hvilket gør, at der er et godt arbejdsklima.
Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så upload din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!