operationel-fabrikschef-til-bmi-i-hersom

OPERATIONEL FABRIKSCHEF TIL BMI I HERSOM

Vi søger en fabrikschef med det samlede ansvar for at lede BMI’s fabrik i Hersom, som producerer betontagsten. Som fabrikschef bliver du ansvarlig for ledelsen af et fabriksteam på ca. 25 medarbejdere bestående af produktion, vedligehold, intern logistik/lager og kvalitet.

JOBBET
Vi søger en synlig og nærværende leder, der har den daglige kontakt med medarbejderne. De primære arbejdsopgaver består i, at

 • Udvise høj opmærksomhed på arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed.
 • Sikre den daglige produktion og kvalitetskontrol.
 • Lede personalet og fastholde trivsel og høj p
 • Sikre forebyggende vedligehold og reparation af maskiner og bygninger.
 • Sikre den rette bemanding i forhold til
 • Sikre overblik og flow i produktionen og agere sparringspartner for teamet, når der er udfordringer.
 • Koordinere planlægning, indkøb og logistik så der sikres en god afvikling af produktionen og leverancer.
 • Arbejde med kontinuerlig optimering af processer, produkter og råvarer.
 • Indgå i det nordiske produktions management team.
 • Deltage i ledelsesmøder lokalt og
 • Udarbejde driftsrapporter i henhold til koncernens retningslinjer.
 • Have dialog og møder med Supply Chain funktioner, indkøb, finans, IT, HR og salg/marketing.
 • Understøtte implementeringen af nyt SAP ERP system.

DINE KVALIFIKATIONER
Din erfaring har du muligvis fået i en større koncernstruktur, hvor processer, dokumentation og kvalitetsstyring er naturlig del af arbejdsværktøjerne. Du kommer måske fra en stilling, som leder af en produktionsenhed, hvor du har opbygget din ledelseskompetence, f.eks. som produktionschef og ønsker nu at have det fulde fabriksansvar. Det er afgørende, at du er involverende og nærværende og derigennem skaber en god balance mellem effektivitet og trivsel.

Du har en teknisk baggrund som maskintekniker/maskinmester/ingeniør eller tilsvarende og gerne med erfaring fra proceslinje produktion og overenskomstområdet. Dit fundament er bygget på brugen af lean værktøjer og arbejdssikkerhed er en del af din hverdag.

Du taler og skriver engelsk på professionelt niveau.

Du kan tage styringen i de situationer, hvor dette er givtigt, og du formår samtidigt at give plads til teamet, når der er brug for dette. Vi søger en kollega som kan vokse i stillingen – udvikle organisationen og samtidigt  holde fokus på at vedligeholde fabrikken og sikre høj produktivitet.

Du er med til at skabe teamwork og motivation gennem samarbejde og dialog, både i din egen organisation og mellem kollegaer. Du er forandringsdrivende og har en naturlig autoritet.

Du har en god integritet og gennemslagskraft med hvilke, du skaber solide resultater.  Du er en problemløser, der er interesseret i selv at deltage i de daglige operationelle opgaver og bygger dine løsninger på analyse og fakta.

DU TILBYDES
Du bliver en del af en organisation i udvikling med mulighed for selv at sætte et præg på hverdagen. En virksomhed med mange projekter og internationale kontakter.

Der er en uformel og samarbejdende kultur. Du refererer til den nordiske produktionsansvarlige og du bliver en del af et internationalt fagligt ledelsesteam og en del af den tværorganisatoriske ledergruppe i den danske organisation.

Du får muligheden for at styre en veldrevet fabrik, som er en del af en koncern i stærk udvikling. Du tager ansvaret under frihed og med din indsats skaber du forskellen. Din lønpakke forhandles individuelt efter kvalifikationer og udgør en fast løn, fritvalgsordning, pension, bonusaftale og sundhedsforsikring.

BMI Danmark består af 300 medarbejdere spredt ud over 7 produktions- og administrationsenheder. Bag BMI Group står det privatejede holdingselskab Standard Industries. Med sine over 165 års erfaring er BMI Group den største producent af flade og skrå tage i Europa og selskabet er førende inden for tagdæknings- og fugtisoleringsløsninger. BMI Group har hovedsæde i London og beskæftiger omkring 10.000 medarbejdere i mere end 40 lande verden over.

Læs mere på her