partner-til-core-competence

Partner til Core Competence

Vi brænder for at udvikle mennesker og virksomheder. Gør du?

“Det bliver nu meget godt med en halv time alene i bilen, før man skal ind til dagens sidste møde,” tænkte jeg, da jeg satte kursen mod Kolding. Bestyrelsesmødet i den virksomhed, jeg var på vej til, skulle starte kl 19, og jeg var godt forberedt. Tiden passede fint med køreturen fra Fredericia, hvor jeg netop havde været til møde med direktøren i en produktionsvirksomhed med 45 medarbejdere og godt gang i hjulene. Nu ville de skrue yderligere op for væksten, havde han sagt. Og eftersom jeg kender virksomheden rigtig godt gennem de mange specialister og ledere, jeg har hjulpet dem med at rekruttere gennem årene, ville han gerne have min hjælp.

Jeg lovede ham en hurtig tilbagemelding i form af tilbud på en strategiproces for direktionen og bestyrelsen og et udviklingsforløb for lederne i virksomheden. Det er fedt, når nogen stoler så meget på, at man kan være med til at skabe vækst og udvikling i deres virksomhed. Det er det, jeg brænder for.

Jeg valgte at tage landevejen. Motorveje er unødigt stressende, når man har tiden til at undgå dem. Mens jeg kørte havde jeg tid til at reflektere lidt over dagen, der var begyndt med interview af tre kandidater til en projektlederstilling hos en lokal entreprenør. To af dem var stadig i spil. Derefter et par timer på kontoret, hvor jeg både havde nået at læse op på en række kandidater til en anden stilling og mødes med et par af de andre Core Competence-partnere for at sparre lidt på de opgaver, vi hver i sær havde gang i. Derefter afsted til mødet i Fredericia.

“Velkommen Søren. Vi er rigtig glade for, at du har sagt ja til at være med i vores bestyrelse. Nu håber vi ikke, at vi får skræmt dig væk igen allerede ved det første møde,” siger bestyrelsesformanden, da jeg træder ind i lokalet.

“Det tror jeg næppe, Niels. Vi kender jo hinanden i forvejen,” svarer jeg med et glimt i øjet.

Hvis du tror på, at det er professionelle og personlige kernekompetencer, der skaber resultater, udvikling og vækst for både mennesker og virksomheder … så skal vi have en alvorlig snak. Og vel at mærke ikke den slags snak, hvor vi prøver at overbevise dig om noget andet. Vi er nemlig enige. Helt enige!

Vi tror på, at både mennesker og virksomheder udvikler sig bedst, når vi dyrker det, vi brænder for – og er gode til: Vores Core Competence. Det er den rettesnor, vi arbejder efter, når vi bringer mennesker og virksomheder sammen for at gøre strategier til virkelighed. Det er det, vi brænder for.

Vi udvikler mennesker og virksomheder via rekruttering af ledere og specialister. Vi gør det også via rådgivning og sparring med topledere, via udvikling og uddannelse af ledelsesteams, og vi gør det som medlemmer af mange virksomheders bestyrelser og ved deltagelse i formelle og uformelle netværk i hele Syd- og Midtdanmark.

Så hvis du har lyst til at være med til at præge vækst, udvikling og virksomheder i vores del af Danmark, så skal vi have en alvorlig snak. Vi søger nemlig lige nu to nye partnere til vores hovedkontor i Kolding og to partnere til kontoret i Herning.

Du kan læse mere om at være partner i Core Competence her

Og så kan du invitere dig selv til kaffe hos Per ved at sende ham en mail eller ringe på 22 708 124 eller også til kaffe hos Torben som du kontakter på 30 248 852 eller mail.