personlig-assistent-til-ledergruppen-i-hydrive

PERSONLIG ASSISTENT TIL LEDERGRUPPEN I HYDRIVE

Kan du identificere dig med en virksomhed, der ønsker at gøre en ”grøn” forskel?

Er du klar på varierende og alsidige arbejdsopgaver, arbejde administrativt den ene dag og være med til at lukke store ordrer den næste?

HYDRIVE er en lille virksomhed, der har forrygende travlt, derfor har de brug for en personlig assistent til deres ledergruppe.

OM JOBBET
Som antydet i indledningen søger vi en fleksibel og omstillingsparat person, der trives med at være i en mindre virksomhed, hvor det er nødvendigt, at alle hjælper hinanden.

Du skal med stor ansvarsbevidsthed kunne bevare overblikket over dine mange sideløbende opgaver og styre alle helt i mål.

Du vil sammen med sælgere og ledelsen skulle deltage i kundemøder, på messer, og besøge leverandører. Derfor må du forvente omkring 30 rejsedage om året.

I HYDRIVE udvikles produktpaletten løbende, og du vil som PA deltage i mange af de nye tiltag, også som tovholder, bindeled og driver. Det kan både være på bestående produkter og på helt nye områder.

Da meget er nyt, skal du turde lave fejl og selvfølgelig lære af dem.

DEN IDEELLE KANDIDAT
Du er sandsynligvis en ambitiøs person med 2-3 års erhvervserfaring, gerne med en længerevarende økonomisk uddannelse.

Du kan beskrives som en stærk bruger af Office, og generelt er du hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Da kunder og leverandører findes i både ind- og udland, skal du tale og skrive engelsk, og også gerne tysk og skandinavisk.

Du er tillidsvækkende og har evnerne, så vi kan have 100% tillid til, at du kan selv. For den rette kandidat er der gode karrieremuligheder.

Din løn fastsættes efter kvalifikationer.

ANSØG
Ansøgninger behandles løbende, og stillingen vil være slået op, indtil vi har fundet den rette.

Ansøgning og CV sendes til Core Competence, der bistår med rekrutteringen, Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Core Competence, partner Peter Otto Nielsen, telefon 25 717 780.

Vi glæder os til at høre fra dig!

HYDRIVE er en ung dansk virksomhed i rivende udvikling med ambitioner om mere vækst – ja, faktisk med en vision om at blive verdens førende. Her er der højt til loftet, alle hjælper alle, og har du en god idé, er der ikke langt fra tanke til handling. I HYDRIVE har de humor og taler ordentligt, men i en direkte og lige ud af posen facon.

HYDRIVE har et grønt mål om at optimere alle forbrændingsmotorer ved hjælp af miljøvenlig motorrens. HYDRIVE har patent på deres teknologi, og de arbejder fortsat på at fintune og videreudvikle deres produkter.

Læs meget mere om HYDRIVE på www.HYDRIVE.dk