projektleder-for-forsvarsprojekter-til-saab-danmark-a-s

PROJEKTLEDER FOR FORSVARSPROJEKTER TIL SAAB DANMARK A/S

Ønsker du for at gøre en forskel, og er du klar til at stille dig i spidsen for et team af dygtige kolleger? Så er du måske den nye projektleder til vores forsvarsprojekter.

Saab Danmark A/S er i rivende vækst og udvider i den forbindelse projektlederstaben, der er ansvarlig for at levere kommunikationsløsninger til forsvaret. Dette spænder fra mindre projekter ift. opdateringer og livstidsforlængelser, til komplet nybygning af skibe, hvortil vi leverer den komplette kommunikationsløsning.

Derfor har vi brug for en projektleder, som kan stå i spidsen for leverancer til kunderne samt være bindeled mellem alle interessenter ift. projektleverancerne.

Sammen med et erfarent projektteam bliver dine primære opgaver at levere de indgåede kontrakter med kunder i hele verden samt at deltage i salgsarbejdet gennem udarbejdelse af materiale til tilbud. Det er vigtigt, at vi hele tiden udvikler vores måde at arbejde på, så vi løser opgaverne mest hensigtsmæssigt og med den rette kvalitet. Som projektleder får du en nøglerolle i dette arbejde, så det er vigtigt, at du også har lyst til at arbejde med denne del.

Vi prioriterer åben og direkte kommunikation og en høj grad af ansvarsfølelse i et uformelt miljø, hvor du kommer til at arbejde sammen med andre teams på tværs af organisationen. Vi forventer, du arbejder struktureret og er god til at kommunikere på både dansk og engelsk. Da du bliver ansvarlig for kundekontrakter, er det vigtigt, at du også vægter den kommercielle del af projektledelse højt.

Din trivsel er vigtig for os. For eksempel tilbyder vi et mentorprogram i hele indslusningsfasen, stor indflydelse på egne opgaver, samt sociale arrangementer på tværs af virksomheden.

Vi forventer, du har en relevant uddannelse og erfaring med projektledelse af IT udviklingsprojekter, hvor en baggrund fra softwareudvikling vil være en fordel men ingen betingelse.

Da Saab Danmark er en forsvarsrelateret virksomhed, er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes af Forsvarets Efterretningstjeneste.

Se mere om vores løsninger her.

Søg stillingen via nedenstående link. Hvis du har spørgsmål, så kontakt Per Stabel på ps@corecompetence.dk eller 22 708 124.

OM SAAB DANMARK A/S

Saab i Danmark er en del af Saab AB, med hovedkontor i Stockholm, Sverige. Det vil give dig en masse muligheder at være en del af en stor international koncern, som på mange områder er markedsledende inden for de domæner, vi arbejder med. Samtidig er Saab Danmark en selvstændig virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vores primære forretningsområde er at levere integrerede kommunikationsløsninger til det civile og forsvarsrelaterede marked i ind- og udland.