projektleder-til-ground-to-air-communication

PROJEKTLEDER TIL ”GROUND TO AIR-COMMUNICATION”

Brænder du for at gøre en forskel, og er du klar til at stille dig i spidsen for et team af dygtige kolleger og eksterne samarbejdspartnere? Så er du måske den nye projektleder til Saab Denmark.

Saab prioriterer åben og direkte kommunikation og en høj grad af ansvarsfølelse i et uformelt miljø, hvor du kommer til at arbejde sammen med andre teams på tværs af organisationen. Vi forventer, du arbejder struktureret og er god til at kommunikere på både dansk og engelsk. Da du bliver ansvarlig for kundekontrakter, er det vigtigt, at du også vægter den kommercielle del af projektledelse højt.

Saab arbejder med software- og hardware-platforme til kontrolrumsløsninger til civile og militære kunder. Det er vigtigt for Saab hele tiden at udvikle måden der arbejdes på, så opgaverne løses mest hensigtsmæssigt og med rette kvalitet.

SE gerne mere om Saab Denmark på www.saab.com.

STILLINGEN OG DEN IDEELLE KANDIDAT

Som et led i en spændende udvikling søger Saab nu en projektleder, der står i spidsen for leverancer til kunderne, og som er bindeled mellem udviklingsteam, resten af organisationen, eksterne leverandører og kunderne. Vi søger en projektleder til projekter inden for ”Ground-to-air-communication”.

Sammen med et erfarent ressourceteam bliver dine primære opgaver at levere de indgåede kontrakter med kunder i hele verden samt at deltage i salgsarbejdet gennem udarbejdelse af materiale til tilbud. Som projektleder får du en nøglerolle i dette arbejde, så det er afgørende, at du også har lyst til at medvirke til, at projektet bliver solgt godt ind af salgsorganisationen.

Vi forventer, du har en relevant uddannelse og en solid erfaring med projektledelse. Hvis du har arbejdet med jord-til-luft-kommunikation i eksempelvis en lufthavn, er det et plus. Dog er det dine projektlederkompetencer, vi efterspørger, og du kan dermed have flere indgange til stillingen. Du er givetvis certificeret i projektledelse.

Du er mundtlig stærk i både dansk og engelsk, og dine kunder vil være både i Danmark og internationalt. Arbejdsstedet er Sønderborg, men rejseaktivitet forekommer, og du skal derfor kunne trives med 5-30 rejsedage om året.

Du er vant til at drive projekter af høj kompleksitet, og du benytter projektmodeller og tilhørende it-systemer som en naturlig del af din hverdag.  Når og hvis du møder udfordringer i dine projekter, bevarer du overblik og finder sammen med interessenterne vejen frem.

DU TILBYDES

For Saab er din trivsel vigtig, og derfor tilbyder Saab et mentorprogram i hele indslusningsfasen og stor indflydelse på egne opgaver. Der er i organisationen ligeledes stor fokus på sociale arrangementer på tværs af virksomheden.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte searchpartner, Per Stabel, Core Competence. Ansøgning kan være såvel på dansk som på engelsk. Samtaler afholdes løbende. Ansøg via linket nedenfor.