projektleder-til-softwareudviklingsprojekter

PROJEKTLEDER TIL SOFTWAREUDVIKLINGSPROJEKTER

Brænder du for at gøre en forskel, og er du klar til at stille dig i spidsen for et team af dygtige kolleger? Så er du måske den nye projektleder til Saabs softwareudviklingsprojekter.

Saab har travlt med at udvikle deres Dispatcher produkt, som er en softwareplatform til kontrolrumsløsninger til civile og militære kunder. Derfor har de brug for en projektleder, som kan stå i spidsen for leverancer til kunderne samt være bindeled mellem udviklingsteam og resten af organisationen.

Sammen med et erfarent softwareteam bliver dine primære opgaver at levere de indgåede kontrakter med kunder i hele verden samt at deltage i salgsarbejdet gennem udarbejdelse af materiale til tilbud. Det er vigtigt for Saab, at de hele tiden udvikler deres måde at arbejde på, så de løser opgaverne mest hensigtsmæssigt og med den rette kvalitet. Som projektleder får du en nøglerolle i dette arbejde, så det er vigtigt, at du også har lyst til at arbejde med denne del.

Saab prioriterer åben og direkte kommunikation og en høj grad af ansvarsfølelse i et uformelt miljø, hvor du kommer til at arbejde sammen med andre teams på tværs af organisationen. Vi forventer, du arbejder struktureret og er god til at kommunikere på både dansk og engelsk. Da du bliver ansvarlig for kundekontrakter, er det vigtigt, at du også vægter den kommercielle del af projektledelse højt.

Din trivsel er vigtig. For eksempel tilbyder Saab et mentorprogram i hele indslusningsfasen, stor indflydelse på egne opgaver samt sociale arrangementer på tværs af virksomheden.

Vi forventer, du har en relevant uddannelse og erfaring med projektledelse af IT udviklingsprojekter, hvor en baggrund fra softwareudvikling vil være en fordel men ingen betingelse.

Arbejdsstedet er Sønderborg, men rejseaktivitet forekommer, og du skal derfor kunne trives med 5-35 rejsedage om året.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Otto Nielsen eller Per Stabel. Ansøgning kan være såvel på dansk som på engelsk. Samtaler afholdes løbende. Ansøg via knappen nedenfor.

OM SAAB DANMARK A/S

Saab i Danmark er en del af Saab AB, med hovedkontor i Stockholm, Sverige. Det vil give dig en masse muligheder at være en del af en stor international koncern, som på mange områder er markedsledende inden for de domæner, vi arbejder med. Samtidig er Saab Danmark en selvstændig virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vores primære forretningsområde er at le­vere integrerede kommunikations-løsninger til det civile og forsvarsrelaterede marked i ind- og udland.

Da Saab Danmark er en forsvarsrelateret virksomhed, er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes af Forsvarets Efterretningstjeneste.

Se mere om Saabs løsninger på:

https://saab.com/security/communication/communication-solutions/tacticall-dispatcher-suite/