qhse-manager-til-process-integration

QHSE MANAGER TIL PROCESS INTEGRATION


Kan du implementere og sikre QHSE-området i en entreprenørvirksomhed i rivende vækst?

Vi søger en QHSE Manager, der kan bidrage til og dokumentere kvaliteten af vores projekter under opførelse. Det er en nøglerolle, hvor du vil sikre, at vores anlæg lever op til de højeste standarder, en position der er vigtig ikke mindst, fordi vores kunder tæller større og toneangivende spillere inden for de industrier, hvor vi opererer.

OM OS
Process Integration er en entreprenørvirksomhed i rivende udvikling, der designer produktionsanlæg til industrien. Virksomhedens styrke og knowhow spænder fra rådgivning, design, udstyrsleverance, installation og service inden for integrerede procesanlæg i fødevare- og foderindustrien.

Vi har en flad og dynamisk organisation med korte kommandolinjer og plads til at implementere nye idéer og til at udvikle sig. Vores løsninger spænder fra leverancer af maskiner og komponenter til design og installation af komplette linjer og anlæg. Senest har vi etableret en dedikeret Spare Part & Service afdeling. I takt med vores virksomhed vokser på flere parametre, er det afgørende, at vores procedurer og dokumentation følger med og understøtter væksten.

OM DIG
Vi forestiller os, at du kommer med en relevant uddannelse som prod. ing, maskiningeniør, procesteknolog eller lignende. Du har sikkert flere års erfaring med QA/QC og gerne HSE fra et mix af større og mindre virksomheder. Dit store ønske er at drive kvalitetsarbejdet i tæt samarbejde med produktionen og resten af organisationen, og du ser det som din fornemste opgave at sikre, at kvalitet og fremdrift går hånd i hånd.

Der er tale om en nyoprettet og meget spændende stilling med direkte reference til CEO, og du vil i høj grad få mulighed for selv at sætte præg på din hverdag. Det er vigtigt, at du aktivt tager ansvar for at understøtte kvaliteten i procedure og processer samtidig med, at du med din praktiske tilgang sikrer det gode samarbejde med interne og eksterne stakeholders og kunder.

Det vil det være en stor fordel, hvis du har erfaring fra en lignende branche, f.eks. inden for fødevarer eller andre procesindustrier, og du har en stor passion for processer og procedurer.

VI TILBYDER
En spændende og udfordrende stilling med højkompleksitetsopgaver, mulighed for at sætte dit tydelige kvalitetsaftryk i takt med, at organisationen vokser samt en attraktiv gage pakke. Du kommer til at arbejde sammen med ledende specialister, som til dagligt arbejder dedikeret og målrettet på at gøre Process Integration til en førende virksomhed inden for procesanlæg.

Du bliver en del af et succesfuldt team i en entreprenant kultur, hvor alle bidrager til, at kundernes udfordringer løses og, at de får en god og fremtidssikret løsning.

Stillingen vil være placeret på vores hovedkontor i Skanderborg, men kommer du længere sydfra, har du mulighed for at benytte satellit-kontoret i Vejle nogle dage om ugen.

DINE VÆSENTLIGSTE OPGAVER VIL BL.A. VÆRE

 • Tilpasning af eksisterende ”projektmodel” og vedligeholdelse af samme.
 • Udarbejde procedurer for dokumentation ved indkøb og aflevering til kunder.
 • Udarbejdelse af procedure for kvalitetsstyring, HMS/HSE, og dokumentation under projektforløb og installation, samt opfyldelse af specifikke kundekrav.
 • Interne og eksterne audit ved projekt og under installation samt opfølgning på disse.
 • Dokumentation og dokumentstyring af PI kvalitetskrav samt kundekrav.
 • Udarbejdelse af risikovurderinger og dokumentation inden for Atex-, og Ce- mærkning af enkeltkomponenter/udstyr og komplette anlæg.
 • Uddannelse af medarbejdere.
 • Indgå i projektgrupper og udarbejde dokumentation, kvalitets-og HMS/HSE-dokumenter samt anden relevant support for projektgruppen.
 • Sikre, at dokumentationen for montører er opdateret, herunder kurser, certifikater efteruddannelse mv.
 • Løbende udvikling og vedligehold af kvalitetssystemer.
 • Udarbejdelse af template til standardisering af projektforløb.
 • Udarbejdelse af dokumentation indenfor Atex, CE og FKM mv.
 • Implementering af arbejdsprocesser og procedurer.
 • Dokumenthåndtering og kvalitetssikring.
 • Reklamationsbehandling og -analyser.
 • Interne og ekstern audits.

Er du interesseret i at få frihed og stort ansvar, arbejde på spændende projekter, få dygtige motiverede kollegaer, der arbejder som et godt sammentømret team, så er Process Integration et sted for dig.

Rekruttering håndteres af Core Competence, og skulle du have spørgsmål til stillingen, så kontakt partner René Kjærgaard Dyre på tlf 26 538 757 eller rd@corecompetence.dk.

Jobbet ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kollega.

Process Integration ApS er en spændende ingeniør og entreprenørvirksomhed Inden for procesindustrien med en international profil. Virksomheden er etableret i 2015 med hovedkontor i Skanderborg, satellitkontor i Vejle, eget værksted, og afdelinger i Norge, Chile og USA. I dag består gruppen af ca. 90 medarbejdere og har en meget positiv vækst og udvikling.

Virksomhedens styrke og knowhow spænder fra engineering, design, udstyrsleverance, til installation og service inden for nybyg, opgradering, forbedring og vedligehold af procesanlæg indenfor fødevarer (food & beverages), dyrefoder (aquafeed og petfood), og andre industrier (proteins, emulsifiers, enzymes).