anonymous

REGNSKABS- ELLER REVISORASSISTENT TIL ERHVERVSSERVICETEAM I VEJLE

”Du kommer til at indgå i et team med erfarne kollegaer i erhvervsserviceteamet, der dagligt har direkte kontakt til kunderne.”

VIRKSOMHEDEN

Virksomheden er beliggende centralt i Vejle og løser forskellige økonomiopgaver for kunderne, som primært er små og mellemstore virksomheder. Opgaver spænder fra alt lige fra bogføring til controlling og revision. Du bliver en del af et team på i alt 10 ansatte.

Virksomheden er i gang med en spændende udvikling, som du bliver en del af og dermed også kan være med til at præge. Virksomheden er kendt for at give kunderne den bedste service, og der er en høj motivation og arbejdsglæde hos medarbejderne. Da virksomheden har tilgang af kunder søges nu endnu en kompetent regnskabs- og revisorassistent.

REVISIONSVIRKSOMHED MED WORK-LIFE BALANCE I FOKUS

Virksomheden arbejder meget teambaseret, og man deles om opgaverne på tværs i organisationen. Og når vi siger næsten intet overarbejde, så mener vi det! Det er et faktum, at kulturen og arbejdsmængden er noget helt særligt i forhold til resten af branchen.

Work-life balance har været et fokusområde helt tilbage ved etableringen af virksomheden. Derfor er det alfa og omega, at du har lyst til at være en del af en kultur, hvor du hjælper eventuelle pressede kollegaer – sådan sikrer vi sammen, at der ikke opstår unødvendigt meget overarbejde.

STORT ANSVAR

Som medarbejder i erhvervsservice får du et stort selvstændigt ansvar, samt beføjelserne til at løse dine opgaver fra A til Z. Du er indstillet på en udadvendt rolle, da mange af dine opgaver vil være i direkte samarbejde med vores kunder. Mere konkret får du ansvar for, at:

  • håndtere erhvervsservice
  • håndtere bogføring og afstemninger
  • klargøre regnskaber til revisor
  • opstille regnskaber
  • stå for løbende rådgivning af dine kunder
  • hjælpe og sparre med dine kolleger

Virksomheden står klar til at tage godt imod dig, og har mange forskellige muligheder med henblik på både faglig og karrieremæssig udvikling. Her får du en unik mulighed for at deltage i en bred vifte af kurser og uddannelser med dygtige undervisere gennem Revisorgruppen Danmarks kursusafdeling.

ER DET LIGE DIG, VI SØGER?

  • Du er selvkørende i bogføringsdisciplinerne, og har 4+ års erfaring.
  • Det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra et revisionskontor i en erhvervsserviceafdeling eller en ekstern bogføringsvirksomhed.
  • Vi ser meget gerne, at du har erfaring med at opstille regnskaber, eller har mod på at lære dette.
  • Erfaring med Caseware, e-conomic, C5 mv. er et plus.

SØG STILLINGEN

Upload meget gerne dit cv og en ansøgning på nedenstående link. Ved spørgsmål kontakt meget gerne Per Stabel på email ps@corecompetence.dk og telefon 22 708 124.

Vi glæder os til at høre fra dig!