regnskabsmedarbejder-til-jevi-a-s

REGNSKABSMEDARBEJDER TIL JEVI A/S

Er du vild med at jonglere med tal? Trives du i et fagligt stærkt team, hvor man hjælper hinanden? Og har du lyst til at arbejde bredt med økonomi i en spændende organisation? Så er du måske vores nye regnskabsmedarbejder.

JEVI er en af Europas førende leverandører af el-tekniske varmeløsninger til det danske og de globale markeder inden for marine, HVAC, olie & gas, proces, fødevarer, health tech, vind, transport og industri. Vi er en vækstvirksomhed med stort markedspotentiale og er i gang med en større grøn omstilling.

STILLINGEN

Du refererer til vores økonomichef og indgår i et team på fire kollegaer i økonomiafdelingen, hvor alle bidrager til at opgaverne nås og supporterer hinanden når det er nødvendigt.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Bogføre indenfor finans/debitorer/kreditorer
  • Have dialog med kunder og leverandører
  • Bidrage med intern økonomiservice
  • Løse enkelte controlleropgaver
  • Deltage i månedsrapporteringer og afstemninger
  • Deltage i økonomiarbejdet med datterselskaber og koncernen
  • Hjælpe med indsatser, der hvor behovet er og opstår

Du kommer til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger rundt omkring på JEVI, i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor vi står sammen for at give kunderne de bedste serviceoplevelser og opnå de bedste resultater til gavn for virksomheden.

OM DIG

Den ideelle kandidat har gerne en uddannelsesbaggrund som revisorassistent med en lyst til at sidde ”på den anden side af bordet” med økonomiarbejde i en virksomhed. Vigtigt er dog, at du er fagligt drevet og er vant til økonomiarbejde i en produktionsvirksomhed og kender mekanismerne her. JEVI anvender Axapta som ERP-system, så kendskab hertil er en fordel men ikke et krav – mere afgørende er, at du er skarp på Excel.

JEVI er en del af Nibe-koncernen, og da der ligeledes er udenlandske datterselskaber, er det vigtigt at du kan begå dig på engelsk.

Som person er du udadvendt, proaktiv og nysgerrig, og er der brug for din hjælp i teamet, rækker du ud. Du ønsker at være en del af en økonomisk sund virksomhed, der arbejder med klima gavnlige produkter, og du går ind for gensidig fleksibilitet.

OM JEVI

JEVI-gruppen består af JEVI A/S samt SINUS JEVI Electric Heating B.V., Jac. de Vries Elektrotechniek B.V. og Heating Group International B.V. JEVI-gruppen designer, producerer og leverer bl.a. el-tekniske varmeløsninger og projektløsninger til procesindustrien, ligesom vind-, marine-, kemi-, olie- og gasindustrien udgør væsentlige kundesegmenter. Hovedsædet er beliggende i Vejle med samlet set ca. 100 medarbejdere, og virksomheden omsætter for et trecifret millionbeløb.

JEVI går op i bæredygtighed, arbejder aktivt med FN’s verdensmål og så er vi en dejlig blandet flok af personligheder, aldersgrupper og kompetencer, som spiller hinanden gode.

Der er tale om en fuldtidsstilling her på vores adresse i Vejle. Vi tilbyder gode forhold med bl.a. kantineordning, en aktiv personaleforening og stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

SØG STILLINGEN

Upload dit cv og en ansøgning på nedenstående link. Ved spørgsmål kontakt gerne Per Stabel fra Core Competence ApS, der formidler denne stilling for JEVI, på ps@corecompetence.dk og telefon 22 708 124.

Vi glæder os til at høre fra dig!