saelger-med-teknisk-flair

SÆLGER MED TEKNISK FLAIR

VIRKSOMHEDEN

BKF-Klima A/S er dansk agent for Daikin, som er verdens største specialiserede producent af klima-løsninger til private hjem samt kommercielle og industrielle formål.

BKF-Klima A/S er en del af Beijer Ref koncernens selskaber i Danmark. I 2018 iværksatte de en ambitiøs vækstplan, som de har succes med, og nu mangler de dig på holdet.

STILLINGEN

Vi søger en engageret salgskollega til BKF-Klima/Daikin, der driver og optimerer udviklingen i distriktet Jylland og Fyn. Fokus er på proaktivt og målrettet salg til såvel nye som eksisterende kunder. Herigennem styrkes og udbygges salget af Daikins produkter og serviceydelser til de professionelle kunder i distriktet. Som en del af det kompetente eksterne salgsteam i Jylland, får du ansvaret for din egen kundeportefølje, og refererer til markedschefen. Du er tilknyttet kontoret i Hasselager ved Aarhus, hvor du må forvente at være 1 dag ugentligt for dels at yde teknisk support pr. telefon og dels at mødebooke, udarbejde tilbud og lave opfølgning på kundeforespørgsler, projekter m.m..

DEN IDEELLE KANDIDAT

Det er et krav, at du har en baggrund/uddannelse inden for vvs-, el- eller kølebranchen, herunder en bred teknisk viden og et generelt kendskab til klimaprodukter og ikke mindst en dokumenteret erfaring med B2B salg til vvs-, el- eller køleinstallatører.

Vi søger en målrettet, arbejdsom og gennemslagskraftig sælger, der i samarbejde med kunderne kan skabe resultater på både kort og lang bane. Som sælger og sparringspartner er du resultatorienteret, har en stor grad af god loyalitet og en struktureret tilgang til udførelsen af dit job med planlægning, besøg og rapportering. Du har gennem en længere periode skabt dokumenterbare resultater, og du har købmandskab løbende i årerne. Vi forventer, du har erfaring med og håndterer IT som en helt naturlig del af hverdagen.

DU KAN SE FREM TIL

At blive en del af et specialiseret og dynamisk team med en åben og uformel omgangstone.
Et spændende og udfordrende job i en fremtidsorienteret virksomhed med stærk fokus på vækst. For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af området.

TILTRÆDELSE

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Motiveret ansøgning og CV sendes til Core Competence via nedenstående knap “Søg stilling”.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Claus Sørensen på +45 40 217 733 eller på cs@corecompetence.dk