sales-manager-til-process-integration

SALES MANAGER TIL PROCESS INTEGRATION

Kan du skabe relationer og resultater bygget på troværdighed og knowhow 

Vi søger en Sales Manager som kan åbne dørene og sikre en stærk relation til vores kunder. En Sales Manager der formår at spille kollegerne gode, og sætter en ære i sine kommercielle færdigheder.  Du bliver en del af et stærkt team og en entreprenant virksomhed, der formår at kombinere kvalitet og udvikling.

OM OS
Process Integration er en entreprenørvirksomhed i rivende udvikling, der designer produktionsanlæg til industrien. Virksomhedens styrke og knowhow spænder fra rådgivning, design, udstyrsleverance, installation og service inden for integrerede procesanlæg i fødevare- og foderindustrien.

Vi har en flad og dynamisk organisation med korte kommandolinjer og plads til at implementere nye idéer og til at udvikle sig. Vores løsninger spænder fra leverancer af maskiner og komponenter til design og installation af komplette linjer og anlæg. Senest har vi etableret en dedikeret Spare Part & Service afdeling.

OM DIG
Du har flere års erfaring fra lignende stillinger, gerne inden for teknisk salg eller projektsalg, og du evner at balancere fokus mellem eksisterende og nye kunder. Du er løsningsorienteret, teknisk interesseret og nysgerrig af natur.

Du agerer professionelt uden det bliver ”corporate”, og befinder dig lige så godt på direktionsgangen som i produktionen. Du har veludviklede formidlingsevner i skrift og tale, er systematisk og vedholdende, men trives samtidig i en travl hverdag med en stærk entreprenørånd.

Der er en del kunder i udlandet, så det internationale aspekt skal også være attraktivt. Du begår dig på skandinavisk og engelsk.

VI TILBYDER
Et succesfuldt team, hvor alle bidrager til, at kundernes udfordringer løses, og at de får en god og fremtidssikret løsning. Du får support fra både salgskolleger, projektingeniører og designere, ledelse og andre administrative kolleger. Vi sørger for, at du bliver godt klædt på og kommer ind i tingene, og at du ved, hvor du kan søge hjælp, når der er behov for det.

Vi har et højt aktivitetsniveau, som tackles med godt humør og en stor hjælpsomhed, så du er aldrig alene. Virksomheden har en energisk og aktiv personaleforening, hvor du har mulighed for at deltage i en bred vifte af sociale arrangementer og sjove udfordringer.

Vi tilbyder dig en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer, og der er adgang til lækker frokostordning.

Som Sales Manager er du med til at skaffe og vedligeholde de rigtige kontakter, hvor PI kan gøre en forskel og få et godt partnerskab. Det ligger i vores DNA at kunne køre projekterne godt i mål og vi siger hellere nej til en kunde end risikerer at vi ikke kan levere som forventet.

BLANDT DINE OPGAVER ER AT 

  • være opsøgende og etablere kontakter til nye kunder, både i Danmark og udlandet.
  • rådgive kunder i projektløsninger og forestå præsentationer.
  • deltage i messer og udstillinger.
  • sikre fortsat kvalitet i vores CRM-system.
  • fastholde gode relationer med vores kunder, så vi er med, når det næste projekt opstår.
  • samarbejde tæt med projektledere, designere og andre interne.
  • udarbejde tilbud og formidle opgaver videre til intern projektafdeling.

VI STØTTER DIG I AT FÅ SUCCES I ROLLEN
De væsentligste indikatorer for succes i stillingen er at nå de mål vi fastlægger sammen, tilfredshed hos kunderne og en positiv og proaktiv indstilling.

Er du interesseret i at få frihed og stort ansvar, arbejde på spændende projekter og få dygtige motiverede kollegaer, der arbejder som et godt sammentømret team, så er Process Integration et sted for dig.

Rekruttering håndteres af Core Competence og skulle du have spørgsmål til stillingen, så kontakt partner Frederik Agergaard på tlf. 22 819 050 eller fa@corecompetence.dk

Jobbet ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kollega.

OM VIRKSOMHEDEN

Process Integration ApS er en spændende ingeniør- og entreprenørvirksomhed Inden for procesindustrien med en international profil. Virksomheden er etableret i 2015 med hovedkontor i Skanderborg, satellitkontor i Vejle, eget værksted, og afdelinger i Norge, Chile og USA. I dag består gruppen af ca. 90 medarbejdere og har en meget positiv vækst og udvikling.

Virksomhedens styrke og knowhow spænder fra engineering, design, udstyrsleverance til installation og service inden for nybyg, opgradering, forbedring og vedligehold af procesanlæg inden for fødevarer (food & beverages), dyrefoder (aquafeed og petfood), og andre industrier (proteins, emulsifiers, enzymes).