salgsingenioer-teknisk-orienteret-samt-kommerciel

SALGSINGENIØR – TEKNISK ORIENTERET, SAMT KOMMERCIEL

JOBPROFIL
Vi søger en teknisk- og kommerciel orienteret salgsingeniør, der kan drive udviklingen af salget til eksisterende og nye forhandlere af Daikins produktprogram.

Du vil blive en del af virksomhedens B2B-team med reference til markedschefen. Primært vil du i dagligdagen bidrage med teknisk support af kunder telefonisk af Daikins produktprogram. Derudover vil dit fokus ligge på proaktivt og målrettet salg til såvel nye – som eksisterende forhandlere, og derigennem øge deres position i Danmark.

Du vil have kontor i Ballerup, hvor de daglige arbejdsopgaver primært udføres fra. Der vil forekomme kundebesøg hos nuværende og nye forhandlere i B2B markedet, ligesom der vil forekomme besigtigelser af anlæg hos slutbrugere (med installatør).

PERSONPROFIL
Det er et krav, at du besidder en stærk teknisk viden, og at du har såvel erfaring med montering af HVAC produkter, beregning og projekter, samt at du tidligere har haft salgs kontakt til køleinstallatører.

Du er en målrettet, arbejdsom, serviceminded, gennemslagskraftig salgspersonlighed og holdspiller, der i samarbejde med forhandlere og kolleger kan skabe resultater på både kort og lang bane. Du er resultatorienteret, har en stor grad af god loyalitet, og en struktureret tilgang til udførelsen af dit job.

Endvidere er du:

  • Udadvendt og imødekommende i din fremtræden
  • Ansvarlig og engageret overfor virksomhed og funktion
  • Respektfuld og troværdig i din kommunikation og opgaveløsning
  • Udviklingsorienteret med kontinuerlig lyst til at forbedre og optimere

Vi forventer, at du kan læse og tale engelsk på teknisk niveau, og at du håndterer it-værktøjer som en helt naturlig del af hverdagen. Vi anvender AX og Microsoft Office.

DU KAN GLÆDE DIG TIL
At blive en del af et specialiseret og dynamisk team med en åben og uformel omgangstone, hvor du får et attraktivt og udfordrende job i en fremtidsorienteret virksomhed med stærk fokus på vækst.

For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af området. Der tilbydes en attraktiv lønpakke som forhandles på individuelt niveau.

TILTRÆDELSE

Motiveret ansøgning samt et CV sendes til Core Competence via nedenstående knap ”Søg stillingen”

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte, partner Torben Løvdal på +45 30 248 852 eller tl@corecompetence.dk

BKF-Klima A/S er dansk agent for Daikin, som er verdens største specialiserede producent af klimaløsninger til private hjem samt kommercielle og industrielle formål. BKF-Klima A/S en endvidere en del af Beijer Ref koncernens selskaber i Danmark. Sidste år iværksatte de en ambitiøs vækstplan, som de har succes med, og nu mangler de dig på holdet til den fortsatte vækst.