salgskonsulent-til-sjaelland

SALGSKONSULENT TIL SJÆLLAND

For LINDS Sport og Anlæg søger vi en dygtig salgskonsulent til Sjælland.

Søger du nye og spændende udfordringer i en dynamisk virksomhed, hvor du kan udvikle dine salgskompetencer? – Så har vi jobbet til dig.

Som salgskonsulent hos LINDS Sport og Anlæg får du ansvaret for at sælge virksomhedens kvalitetsprodukter til både nye og eksisterende kunder i distriktet. Vores produkter er specielt udviklet til det professionelle marked i den ”grønne” branche, og er sammen med vor professionelle rådgivning, en stor hjælp for vores kunder i hverdagen. Det er det direkte opsøgende salg til anlægsgartnere, der er det primære fokusområde. Kommuner og større entreprenører er også i kundesegmentet, men er mere projektsalg.

Vi har branchens bedste produktsortiment, og søger derfor en salgskonsulent med ambitioner om at blive én af de bedste i branchen.

Hvis du brænder for den daglige salgsmæssige udfordring, trives på landevejen og ude hos kunderne, så er her virkelig en spændende jobmulighed. Dit positive livssyn gør, at du kan se muligheder frem for begrænsninger.

DIN PROFIL

 • Du er en god købmand og motiveres af at få ordren i hus.
 • Du brænder for salg.
 • Er serviceminded og forstår værdien af aktiv kundepleje.
 • Ønsker at arbejde selvstændigt med frihed under ansvar.
 • Kan yde en professionel rådgivning, samt sikre, at kunderne føler sig godt behandlet.
 • Erfaring fra den grønne branche er en nødvendighed.

DU TILBYDES

 • Et spændende job med rigtig gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
 • En arbejdsplads i velfungerende rammer med stor mulighed for indflydelse.
 • Branchens bedste produktsortiment og meget høj service.
 • En dynamisk organisation med dygtige og engagerede kollegaer.
 • Gode ansættelsesvilkår som blandt andet består af fast løn, pensionsordning med sundhedsforsikring, firmabil eller kørselsordning, samt en bonusordning.

ANSØGNING
Core Competence varetager rekrutteringsprocessen på vegne af LINDS A/S. Du er velkommen til at kontakte Torben Løvdal på tlf. +45 30 248 852 for yderligere information om stillingen. Vi behandler din henvendelse fortroligt. Send din ansøgning samt CV via knappen “Søg stillingen” nedenfor. Vi ansætter løbende, så vi anbefaler at du kontakter os hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

LINDS AS er en 100% familieejet dansk handelsvirksomhed fra 1928, der beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug, erhvervs- og industrivirksomheder samt private husholdninger.

Med mere end 25.000 varenumre har LINDS et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder lige fra fodertilskud og såsæd over til beklædning, el-artikler, optøningsmidler, kontorartikler, rengøringsartikler og dagligvarer til husholdningen. De leverer fra dag-til dag til alle deres kunder med Danske Fragtmænd.

Aktuelt har LINDS AS en kompetent salgsstyrke på 42 sælgere fordelt på 3 specialiserede salgsdivisioner: LINDS Agro, LINDS Erhverv og LINDS Sport & Anlæg. Salgsstyrken servicerer kunder i alle dele af Danmark.

LINDS AS domicil er beliggende i smuk natur tæt på Vildbjerg mellem Herning og Holstebro.

Læs mere om LINDS AS på www.linds.dk