salgskonsulent-til-thy-omraadet

SALGSKONSULENT TIL THY OMRÅDET

Kan du sælge kvalitetsprodukter til en bred målgruppe af kunder, der spænder fra landbruget til industrien, og brænder du ligeledes for at opdyrke og finde nye kunder og levere en sublim kundeoplevelse? Så er du den helt rigtige…

Lyder det som dig? Så tilbyder LINDS en arbejdsplads, hvor sammenhold, sparring og udviklingsmuligheder er i fokus. Hos LINDS kan du være sikker på at udvikle dig gennem fokus på faglig dygtighed, nytænkning og udvikling. Så besidder du en stærk kommerciel tankegang, er du faglig kompetent i alle salgets faser og har du et vinder-gen, der sikrer, at du når dine mål, så er det helt sikkert dig, vi leder efter!

DIG OG JOBBET
Som salgskonsulent hos LINDS er du virksomhedens ansigt udadtil og skal kunne skabe relationer til dine kunder.

Med hovedvægt på besøg hos professionelle landmænd, vil du få en spændende og varieret hverdag. Du får ansvaret for udvikling af – og resultater i dit eget distrikt, hvor du selv aftaler dine besøg og planlægger din arbejdsdag.

Du brænder for salg, er udadvendt og kan skabe langvarige kunderelationer. Du er god til at motivere dig selv, har et smittende humør og et positivt livssyn, og så ser du altid muligheder i at skabe salg til en bred gruppe af kunder og kundeemner.

Der er flere indgange til jobbet, så du kan både være tidligt i din karriere eller du kan have en del års erfaring med salg. For at du kan komme i betragtning til jobbet, forventer vi:

  • At du har erfaring med at udbygge salg til en eksisterende kundegruppe med stor loyalitet.
  • At du har erfaring med – og lyst til opsøgende salgsarbejde.

Optimalt har du en baggrund fra salg til landbrug og industri.

FAGLIG SPARRING
Hos LINDS bliver du en del af en større kompetent salgsstyrke på 25 salgskonsulenter, som supporteres professionelt af kundeservice og produktchefer, med stor faglig indsigt i både marked og produkter.

Du vil løbende modtage uddannelse og træning på salgsmøder og interne ERFA møder, så du får de bedste forudsætninger for at lykkedes med at opnå dine og virksomhedens målsætninger.

DU TILBYDES

  • Et spændende job med rigtig gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
  • En arbejdsplads i velfungerende rammer med stor mulighed for indflydelse.
  • Branchens bedste produktsortiment og meget høj service.
  • En dynamisk organisation med dygtige og engagerede kollegaer.
  • Gode ansættelsesvilkår som blandt andet består af fast løn, pensionsordning med sundhedsforsikring, firmabil eller kørselsordning, samt en bonusordning.

ANSØGNING
Core Competence varetager rekrutteringsprocessen på vegne af LINDS A/S. Du er velkommen til at kontakte Torben Løvdal på +45 30 248 852. Vi behandler din henvendelse fortroligt.

Send din ansøgning samt CV via knappen “Søg stillingen” nedenfor. Vi ansætter løbende, så vi anbefaler at du kontakter os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Om LINDS AS
LINDS AS er en 100% familieejet dansk handelsvirksomhed fra 1928, der beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug, erhvervs- og industrivirksomheder samt private husholdninger.

Med mere end 25.000 varenumre har LINDS et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder lige fra fodertilskud og såsæd over til beklædning, el-artikler, optøningsmidler, kontorartikler, rengøringsartikler og dagligvarer til husholdningen. De leverer fra dag-til dag til alle deres kunder med Danske Fragtmænd.

Aktuelt har LINDS AS en kompetent salgsstyrke på 42 sælgere fordelt på 3 specialiserede salgsdivisioner: LINDS Agro, LINDS Erhverv og LINDS Sport & Anlæg. Salgsstyrken servicerer kunder i alle dele af Danmark.

LINDS AS domicil er beliggende i smuk natur tæt på Vildbjerg mellem Herning og Holstebro.

Læs mere om LINDS AS på www.linds.dk