staerk-salgskonsulent-til-region-sjaelland-hos-foerende-tagproducent

STÆRK SALGSKONSULENT TIL REGION SJÆLLAND HOS FØRENDE TAGPRODUCENT

Kan du holde kunden i fokus og samtidig være den bedste salgskonsulent inden for dit fag? Ser du dig selv som midtpunkt i at være kontaktperson for tagprojekter i dit eget distrikt. Har du lyst til at være ansvarlig for vores forhandlere og ikke mindst være den som den lokale håndværker, større og mindre typehusfabrikant eller lokalafdelingen for en landsdækkende entreprenør går til og er du fokuseret og struktureret i din tilgang til arbejdet?

BMI er i rivende vækst. Vi har succes og ambitioner om at blive verdens bedste, og vi har en stærk kultur med kort vej fra tanke til handling. Så vi er interesseret i at tiltrække de bedste i branchen, som måske er noget for dig?

Jobbet vil være med udgangspunkt fra eget hjem i distriktet, men vil være tilknyttet vores hovedkontor i Nørresundby, men din arbejdsplads vil primært være hos dine kunder i distriktet, dér hvor opgaverne er.

STILLINGEN

Stillingen har fokus på alle vores tage produkter som: tegl- og betontagsten, metaltage samt tagpaptage med diverse tilbehør. Den lokale salgskonsulent, planlægger og tilrettelægger sin dag selv bl.a. via brug af CRM og de kampagner, der tilbydes vores kunder. Der vil være opfølgning af tilbud, projekter som du også selv opsøger i samarbejde med vores projektafdeling. Du vil sammen med den øvrige salgsorganisation være første kontaktperson til vores kunder og vil derfor være den som binder kunderne sammen med de eksperter du har til rådighed i organisationens Backoffice. Du deltager ligeledes aktivt i udviklingen af afdelingens samlede aktiviteter og virkeområde.

Du arbejder primært med….

 • At være salgsansvarlig for kunder i eget distrikt, og dermed være ”First point of contact” til vores kunder.
 • At anvende dine analytiske evner til at prioritere din hverdag bedst muligt.
 • At skabe fokus på systemløsninger som tilbydes på alle vores tagløsninger.
 • Samarbejde med afdelingen omkring vores kundeklubber – Roof Pro.
 • I tæt samarbejde med projektafdelingen at opsøge, prissætte og afslutte projekter.
 • At holde vores og din egen viden ajour med nyeste teknologi og hjælpemidler inden for tag.
 • At være i tæt dialog om udvikling af produkter og salgsmuligheder.
 • At drive diverse ad hoc-opgaver på tværs af organisationen sammen med teamet i salgsafdeling.

Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt. Din hverdag bliver kombination af opgaver som løses via telefon og mail, og møder hos kunder, på byggepladser og i vores egne lokaler og fabrikker.

Du refererer til vores salgschef.

DEN IDEELLE KANDIDAT

Vi leder efter en udadvendt, fleksibel og fagligt dygtig kollega med viden om salg. Helst fra byggebranchen, men også gerne suppleret erfaring fra andre brancher. Du har en hel del erfaring inden for brug af CRM og andre elektroniske hjælpemidler.

Du brænder igennem med dine budskaber – både når du står over for en kunde eller en udførende. Du tænker kommercielt og praktisk i din opgaveløsning.

Du har lyst til at blive rutineret bruger af diverse moderne digitale virkemidler som bl.a. video, brug af droner osv..

DU ER

 • Erfaren inden for bygge-/anlægsbranchen (4-6 år eller mere) – enten fra et lignende job med praktisk erfaring – og meget gerne med tagpap.
 • En stærk budskabsformidler med gennemslagskraft og udstråler høj troværdighed, og du har en struktureret tilgang til opgaverne.
 • Digitalt selvkørende – gerne fra branchen (digitalt byggeri) og solid IT bruger af software til almindelig kontordrift samt de mere tekniske tegne- og beregningsprogrammer.
 • Fleksibel med hensyn til arbejdssted og rejsedage i Danmark.
 • En stærk holdspiller som proaktivt kommer med idéer til teamet og afdelingens udvikling.
 • Uddannet tømrer/tagdækker eller tilsvarende og har stor teknisk viden om byggefysik og tagkonstruktioner i særdeleshed.
 • Vant til at arbejde meget selvstændigt med stor rutine i strukturering af jobbet.

 HVAD TILBYDER VI?

En fuldtidsstilling med mulighed for personlige og faglige udfordringer. Vi synes, vi tilbyder en attraktiv lønpakke og vi arbejder i et åbent og moderne salgsmiljø med nogle af branchens absolut dygtigste kolleger.  Åben og ærlig dialog bidrager til gensidig udvikling, og du bliver en vigtig del af en virksomhed i vækst. En kultur, som er præget af et uhøjtideligt, professionelt arbejdsmiljø, hvor vi sætter de gode idéer og den rette ånd i højsædet.

Upload dit cv og ansøgning og ret venligst spørgsmål til vores rekrutteringspartner, Core Competence, Per Stabel på mobil 22 708 124 eller ps@corecompetence.dk.