staerk-teknisk-konsulent-i-flade-tage-til-den-stoerste-tagproducent-i-byggebranchen

STÆRK TEKNISK KONSULENT I FLADE TAGE TIL DEN STØRSTE TAGPRODUCENT I BYGGEBRANCHEN

Kan du holde kunden i fokus og samtidig være den tekniske specialist inden for dit fag? Ser du dig selv som midtpunkt i at styre tagprojekter i hele landet? Har du lyst til at arbejde både udendørs og indendørs, og er du struktureret i din tilgang til arbejdet?

BMI Danmark (Icopal & Monier) er i rivende vækst. Vi har succes og ambitioner om at blive verdens bedste, og vi har en stærk kultur med kort vej fra tanke til handling. Og så har vi en interessant stilling som teknisk konsulent på flade tage, som måske er noget for dig?

Jobbet hører til dagligt til på vores hovedkontor i Nørresundby, men din arbejdsplads vil være hele landet, dér hvor opgaverne er. Se gerne mere om BMI på her.

STILLINGEN SOM TEKNISK KONSULENT

Som teknisk konsulent har du fokus på tagpaptage med diverse tilbehør. Du planlægger og tilrettelægger tagprojekter og vurderer arbejdets udførelse samt laver start- og slutafleveringer med de udførende håndværkere både på parcelhusbyggeri og erhvervsbyggeri. Du deltager ligeledes aktivt i udviklingen af afdelingens samlede aktiviteter og virkeområde.

Du skal blandt andet….

 • Besvare spørgsmål fra kunder via telefon og mail og deltage i kundemøder.
 • Være teknisk backup til vores kundeservice og eksterne konsulenter.
 • Arbejde sammen med afdelingen om udviklingen af nye monteringsmetoder m.v.
 • Dokumentere vores viden og administrere vores know-how-arkiv.
 • Holde vores og din viden ajour med nyeste teknologi og hjælpemidler inden for tag.
 • Være i tæt dialog om udvikling af produkter og medvirke til test ”on site”.
 • Drive diverse ad hoc-opgaver på tværs af organisationen sammen med teamet i teknisk afdeling.

Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt. Din hverdag bliver et miks af opgaver som løses på kontoret via telefon og mail og møder ude hos kunder, på byggepladser og i vores egne lokaler og fabrikker.

DEN IDEELLE KANDIDAT

Vi leder efter en udadvendt, fleksibel og fagligt dygtig kollega med teknisk viden som også har praktisk erfaring fra byggebranchen. Du har en hel del erfaring inden for bygge-/anlægsområdet.

Du kommer igennem med dine budskaber, både når du står over for en kunde og en håndværker. Du tænker kommercielt og besidder praktisk forståelse af, hvordan du løser opgaverne.

Du har lyst til at blive rutineret bruger af diverse moderne digitale virkemidler som video, chipteknologi, droner osv.

Du er…….

 • Erfaren inden for bygge-/anlægsbranchen (4-6 år eller mere), enten fra et lignende job med praktisk erfaring og meget gerne med tagpap.
 • En stærk budskabsformidler med gennemslagskraft og udstråler høj troværdighed, og du går struktureret til opgaverne.
 • Digitalt selvkørende, gerne fra branchen (digitalt byggeri) og solid IT bruger af software anvendt i almindelig kontordrift men også tekniske tegne- og beregningsprogrammer.
 • Fleksibel med hensyn til arbejdssted og rejsedage inden for landets grænser.
 • Du er en stærk holdspiller som proaktivt kommer med idéer til teamet og afdelingens udvikling.
 • Uddannet tømrer/tagdækker eller tilsvarende og har stor teknisk viden om byggefysik og tagkonstruktioner i særdeleshed.
 • Du er vant til at arbejde meget selvstændigt med stor rutine i strukturering af jobbet.

HVAD TILBYDER VI?

Du tilbydes en fuldtidsstilling med mulighed for at få personlige og faglige udfordringer. Vi synes, vi tilbyder en attraktiv lønpakke, og vi arbejder i et åbent og moderne kontormiljø med nogle af branchens absolut dygtigste kolleger. Åben og ærlig dialog bidrager til gensidig udvikling, og du bliver en vigtig del af en virksomhed i vækst. Vi har en kultur, som er præget af et uhøjtideligt, professionelt arbejdsmiljø, hvor vi sætter de gode idéer og den rette ånd i højsædet.

Upload dit cv og ansøgning og ret venligst spørgsmål til vores rekrutteringspartner, Core Competence, Per Stabel på mobil 22 708 124 eller ps@corecompetence.dk.