supply-chain-coordinator-indkoeber-med-trae-i-dnaet

SUPPLY CHAIN COORDINATOR/ INDKØBER MED TRÆ I DNA’ET

Arbejder du effektivt og har du fokus på detaljen? Kan du lide at arbejde i et travlt og internationalt miljø?
Kan du sikre, at vi har de rette varer på rette sted til rette tid? Tager du ansvar, har du IT-kompetencerne til at møde fremtidens muligheder?  Så er det dig vi står og mangler!

VIRKSOMHEDEN
DLH A/S ejes af det norske selskab Treschow Fritzøe AS (90,1%) og det svenske selskab Ljunghold AB (9,9%). Ejerne driver endvidere Fritzøe Engros A/S i Norge samt Ljungberg Fritzøe AB og CEOS AB i Sverige.

Den samlede omsætning for selskaberne udgjorde ca. 2.500 MNOK i 2020. For 2021 forventes gruppen at omsætte for over 3.000 MNOK. Selskaberne beskæftiger sig overvejende med import og distribution af træbaserede pladeprodukter og er markedsledende i Skandinavien.

DINE OPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER
Vi søger en ildsjæl, der ønsker at være koordinerende for hele værdikæden fra skov til forbruger, og som følger leverancerne hele vejen og får elementerne undervejs til at gå op i en højere enhed. Du er købmand og får tingene til at ske via nærvær til opgaverne, tæt opfølgning og masser af gåpåmod. I selve stillingen vil følgende discipliner fylde mest:

 • Indkøb og leverandørkontakt
 • Indkøbsplanlægning/disponering
 • Priskalkulation
 • Vedligehold af stamdata
 • Udarbejdelse af indkøbs- og salgsstatistik
 • Analysearbejde
 • Udarbejdelse og vedligehold af teknisk dokumentation
 • Håndtering af opgaver omkring certificering og miljø

DIN BAGGRUND OG DINE KOMPETENCER
Du er ambitiøs og ønsker en stilling, hvor din indsats bemærkes og gør en forskel. Det er ikke afgørende, hvor lang tids erfaring du har med faget, dog er du via din uddannelse og baggrund nysgerrig og naturligt interesseret for træbranchen. Du ønsker at lære og vide mere, og du trives i et miljø, hvor du hele kan udvikle dine kompetencer, dels via input fra garvede og branchevante kollegaer/ledere og dels via de mange forskelligartede opgaver, du møder og løser på din vej. Det er først og fremmest vigtigt, at du synes træ og byggeri er spændende. Du har en uddannelsesmæssig baggrund som fx forstkandidat eller en merkantil uddannelse kombineret med erfaring fra træbranchen. DLH er drevet af at levere til kunderne til aftalt tid og kvalitet, og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og trives med en bred kontaktflade internt såvel som eksternt. Din tilgang er struktureret og systematisk i dine daglige opgaver og projekter, og du tænker automatisering via IT ind i hverdagen og begår dig hjemmevant i Excel og ERP-systemer. Du er vant til at benytte engelsk på et fornuftigt forretningsniveau, og kan du grundlæggende begå dig på tysk, er det en klar fordel.

DLH TILBYDER DIG

 • Et spændende job med fart over feltet, hvor dine daglige beslutninger har betydning for mange i organisationen.
 • Gode kollegaer i et dynamisk og professionelt team, hvor der arbejdes hårdt for, at vi når i mål sammen.
 • God mulighed for personlig og faglig udvikling i en solid koncern, hvor fokus ligger på vækst.
 • Løn efter kvalifikationer og en række personalegoder.
 • Mulighed for at vokse med opgaven og med tiden påtage dig større opgaver og ansvar.
 • En karrieremulighed ud over det sædvanlige.

SØG STILLINGEN
Upload din ansøgning og dit cv via søgefunktionen hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte Core Competence search partner, Claus Sørensen, på cs@corecompetence.dk eller M: 40 217 733.