testkoordinator-til-saab-danmarks-software-testteam

TESTKOORDINATOR TIL SAAB DANMARKS SOFTWARE TESTTEAM

Saab i Danmark er en del af Saab AB, med hovedkontor i Stockholm, Sverige. Det vil give dig en masse muligheder at være en del af en stor international koncern, som på mange områder er markedsledende inden for de domæner, vi arbejder med. Samtidig er Saab Danmark A/S en selvstændig virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vores primære forretningsområde er at levere integrerede kommunikationsløsninger til de civile og militære markeder i ind- og udland.

Ønsker du at vide mere om Saab gruppen, kan du finde yderligere oplysninger på www.saab.com. Information om vores løsninger findes på www.saab.com; søg på TactiCall.

Vi har travlt og udvider derfor vores testteam med en kompetent testkoordinator.

STILLINGEN SOM TESTKOORDINATOR

Vi er en IT projektorganisation som udvikler og leverer komplekse kommunikationssystemer til militære og civile kunder i hele verden. Vore projektteams udvikler kundespecifikke løsninger baseret på forskellige kommunikationsteknologier, kombineret med vore egenudviklede hardware- og softwareprodukter.

Software testteamet er en del af vores udviklingsafdeling og du kommer til at arbejde sammen med vore softwareteams om vedvarende kvalitetssikring af vore produkter. Du vil blive mødt af dygtige og engagerede kolleger, der både fagligt og socialt fungerer på alle niveauer. En af virksomhedens største styrker er vores sociale sammenhold og gode samarbejde, og det er vigtigt for os, at der er en god balance mellem dit privatliv og dit arbejdsliv.

Testteamet er i gang med en spændende transition, hvor automatisering og integrering af test i hele udviklingsforløbet står højt på dagsordenen. Du får rig mulighed for at præge denne transitionsfase, både når det gælder slutmålet og vejen derhen.

Sammen med de andre kolleger i testteamet bliver du ansvarlig for test og kvalitetssikring af softwaren inden den bliver frigivet til brug. Du får rig mulighed for at arbejde med forskellige dimensioner inden for systemtest-disciplinen. Du kommer både til at arbejde med identifikation af testobjektiver, specifikation af testscenarier, samt praktisk udførelse og dokumentation. En væsentlig del af din rolle bliver at koordinere testindsatsen sammen med den ansvarlige Team Lead for teamet. Det er vigtigt, at dette foregår i tæt samarbejde med andre interessenter såsom, softwareudviklere, systemingeniørerog projektledere. Som testkoordinator får du en afgørende rolle i at sikre, at teamet anvender sine ressourcer optimalt og ensartet.

Ledelsessystemet er beskrevet på engelsk og er certificeret iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001 og overholder regler og processer fra vores moderselskab i Sverige.

DEN IDEELLE KANDIDAT

Du har en naturlig interesse for IT og lyst til at forstå tekniske sammenhænge i integrerede systemer. Gennem en struktureret tilgang til opgaverne evner du at holde fokus på detaljerne for på den måde at opdage potentielle forskelligheder eller afvigelser i de forskellige softwareversioner. Du har en stærk vedholdenhed og nyder at arbejde med en høj grad af gentagelser af opgaver, uden at miste målet af syne.

Erfarings- og uddannelsesmæssigt forventer vi, at du har en teknisk baggrund og har erfaring fra en software-udviklingsorganisation. Erfaring inden for brug af testdesignteknikker, samt eventuelt en ISTQB-certificering vil være en klar fordel, men er ikke et krav.

Det er vigtigt for os, at du har gode kommunikationsevner og har lysten, viljen og evnen til at lære nyt, så skal vi nok sørge for oplæring af de færdigheder der måtte blive nødvendige. Ligeledes forventer vi, at du kan begå dig på såvel dansk som engelsk i skrift og tale.

Du har en holdning til softwaretest og går forrest sammen med dine kollegaer i at professionalisere testområdet og skaber herigennem en nutids- og fremtidssikret løsning, der bunder i en seriøs tilgang til QA ansvaret.

Da Saab Danmark A/S er en forsvarsrelateret virksomhed, er det et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes af Forsvarets Efterretningstjeneste.

Ansøg stillingen via nedenstående link til vores search- og rekrutteringspartner, Core Competence, Per Stabel. Spørgsmål rettes til ps@corecompetence.dk eller mobil 22 708 124.