tilbudsberegner

Tilbudsberegner

Har du lyst til at blive en del af tilbudsafdelingen i HM Entreprenør? HM udvider sin forretning og søger derfor en tilbudsberegner.

Jobbet

Som tilbudsberegner er du med til at præge byggeprojekterne inden de går i gang.

Virksomhedens kernekompetencer er inden for jord-, kloak-, beton- og belægningsarbejder og vores projekter omfatter bl.a. kloakering, byggemodninger, halbyggerier og vejarbejder.

Når HM er udvalgt til at afgive tilbud, gennemgår du udbudsmaterialet og danner dig et overblik over projektet. Du sætter din kreativitet i højsædet og optimerer projekterne efter kundens behov.

Du indhenter tilbud fra underleverandører og på materialer, laver mængdeudtræk og opmålinger fra udbudsmaterialet. Gennem sparring og formidling af dine overvejelser fastsættes prisen i samarbejde med ledelsen. Du er en vigtig nøgleperson i overlevering af projektet til projektledere og formænd som du ligeledes supporterer under projektet.

I forbindelse med prækvalifikationer skal du udarbejde materiale i samarbejde med økonomichefen.

Profil

Du har en teknisk uddannelse som byggetekniker, konstruktør, ingeniør eller lignende og har erfaring fra byggebranchen/lignende virksomheder. Du er fortrolig med office-pakken og gerne erfaring med Auto CAD.

Du er imødekommende, fleksibel og selvstændig. Du er struktureret og kan holde overblik over projekterne og deres forskellige deadlines. Du er udadvendt og sætter en ære i at levere en stabil og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du motiveres af udfordringer og af at yde dit bidrag til løsninger og nye tiltag. Det er vigtigt, at du formår at opbygge gode relationer baseret på tillid og kvalitet i opgaveløsningen såvel internt i huset som til kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Du tilbydes

Hos HM får du en udfordrende og spændende stilling i en virksomhed i vækst med gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. Virksomheden er fleksibel, ordholdende og ambitiøs og er samtidig kendetegnet ved et godt samarbejdsklima og gode kollegaer. Der er ikke langt fra tanke til handling, hvilket stiller store krav til din omstillingsparathed. HM er en virksomhed, der er præget af forandringer og fokus på resultater.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer. Herunder f.eks. pension og sundhedsforsikring.

Praktiske oplysninger

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte CoreCompetence, Peter Otto Nielsen på 25 717 780.
Du ansøger stillingen via linket herunder, og send os gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat viser sig.

HM Entreprenør A/S blev stiftet i 1971 af Henning Mathiassen og blev overtaget i 2008 af Michael Mortensen. Ved overtagelsen i 2008 var der 40 medarbejdere – i dag er de 150 medarbejdere.

I dag omfatter HM koncernen HM Entreprenør, HM Logistik og HM Grus.

HM Entreprenørs kerneområder er jord, kloak, beton og belægning. Kunderne er offentlige, kommunale, forsyningsselskaber, hovedentreprenør og private virksomheder. De arbejder i hele Danmark og følger deres kunder til Sverige og Tyskland.

HM Koncernen tilbyder totalløsninger inden for entreprenørarbejde, råstoffer, genbrug og vognmandstransport.

En væsentlig faktor for deres vækst er, at de tør udfordre, hvad der er muligt i branchen, og at de leverer kvalitet og er ordholdende. De involverer deres dygtige og kompetente medarbejdere, og arbejdsglæde altid er på dagsordenen.

I november 2017 flyttede HM til nybygget domicil på Orionvej, Horsens – bare 4 minutter og 3 kilometer fra motorvejen.

Læs mere om HM Entreprenør her