vestfrost-solutions-i-esbjerg-soeger-kvalitetskoordinator

VESTFROST SOLUTIONS I ESBJERG SØGER KVALITETSKOORDINATOR

Vestfrost Solutions er en global udvikler og producent af innovative og effective køleskabe og frysere til det professionelle marked.

A/S Vestfrost blev grundlagt I Esbjerg i 1963 med en vision om at skabe verdens bedste køleskabe og frysere. Efter at have forbedret forretningsmodellen og opnået global anerkendelse og at have solgt mere end 15 millioner enheder, forbliver visionen stadig den samme. Som et led i den videre udvikling søger Vestfrost Solutions nu en kompetent kvalitetskoordinator. Se gerne mere om Vestfrost Solutions på www.vestfrostsolutions.com.

STILLINGEN

Er du kvalitetskoordinator ”by heart” og drevet af at sikre høj kvalitet i en dynamisk produktionsvirksomhed? Her får du mange spændende og udfordrende opgaver i tæt samarbejde med QA Manager, indkøb, udvikling og produktion.

Som kvalitetskoordinator hos A/S Vestfrost bliver dine opgaver at:

  • Forbedre kvaliteten af indkomne råvarer via arbejde med løbende forbedringer af leverandørernes evner, herunder korrigerende handlinger via 8D rapporter.
  • Udarbejder leverandørstatistikker.
  • Udføre leverandør-audit, både på nye og eksisterende leverandører.
  • Optimere datagrundlag til leverandørerne i tæt samarbejde med R&D organisationen.
  • Koordinere kvalitet sammen med QA-chefen i forhold til fabrikken i Ungarn.
  • Ensrette kontrolgrundlag i Ungarn og Danmark.
  • Deltage i det interne auditteam.
  • Deltage i tests til godkendelse af råvarer og færdige enheder.
  • Håndtere den ekstern kvalitet ud mod kunderne, herunder reklamationer.

I reference til QA-manageren bliver du den drivende kraft til at varetage, opdatere og udvikle vores leverandørstyring. Kvalitetsorganisationen i Vestfrost Solutions omfatter i alt 7 medarbejdere.

DEN IDEELLE KANDIDAT
Du er en alsidig person med lysten til et afvekslende job, der indebærer omskiftelighed og til tider hektisk hverdag. Det er derfor vigtigt, at du har det fint med flere bolde i luften, og at du samtidigt formår at bevare overblikket.

Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling og en god teknisk forståelse, inkl. tegningsforståelse. Du har bidraget til og erfaring med løbende forbedringer og årsagsanalyser.  Og du kommer i mål med at løse årsagerne til gentagne problemer.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan komme ad flere veje, men det er afgørende, at du har erfaring fra kvalitetsarbejdet i en produktionsvirksomhed og er uddannet intern auditor. Du kommunikerer på tværs af organisationen, og du har drive og gåpåmod, der medvirker til at få opgaverne løst til tiden.

Kendskab til IPW eller tilsvarende software, som vi anvender til vores ledelsessystemer, er en klar fordel. Vestfrost Solutions er en global virksomhed, hvor koncernsproget er engelsk, og derfor skriver og taler du engelsk på forretningsniveau.  I forbindelse med besøg hos udenlandske/danske leverandører og datterselskaber må påregnes rejseaktivitet svarende til ca. 20-25 dage om året.

Som person er du præcis, uden at være for kantet, og du ser udfordringer og opgaver med en løsningsorienteret tilgang. Du bor i fornuftig afstand til Vestfrost Solutions.

DU TILBYDES

At være med til at præge den fortsatte udvikling inden for kvalitetsområdet og være med i et stærkt brand og af en fantastisk virksomhed, hvor team spirit og stolthed er nøgleord.

Søg gerne stillingen via nedenstående link til vores rekrutteringspartner Core Competence ApS, Per Stabel, hvortil spørgsmål rettes på mobil 22 708 124 eller mail, ps@corecompetence.dk.