vil-du-vaere-relateits-nye-senior-konsulent

VIL DU VÆRE RELATEITS NYE SENIOR KONSULENT

RelateIt har travlt, og vi søger derfor en seniorkonsulent med fokus på Business Central til at hjælpe med at drive de mange spændende projekter og have den daglige dialog med kunderne. Brænder du for at levere ERP-løsninger i højeste kvalitet, trives med mange bolde i luften, finder det naturligt at kommunikere på flere niveauer og samtidig kan lide at have det sjovt på arbejdet, så er du den vi søger!

Som senior konsulent indgår du i et tæt samarbejde med et dygtigt team af Business Central udviklere og konsulenter. Du får ansvaret for dine egne opgaver og projekter, men du skal også kunne indgå i projektteams på tværs af kontorer i DK. Du får en stor kundekontaktflade og bliver virksomhedens ansigt udadtil. Derfor er det vigtigt, at du både kan tage ejerskab og have en selvstændig tilgang til at drive projekter og også formår at være bindeled mellem organisationen og kunderne for at opnå den bedste løsning hver gang. Derfor er det også en fordel, hvis du kan tage udviklerbrillerne på samtidig med, at du kan se tingene fra et forretningsmæssigt perspektiv.

HVAD FORVENTER VI, DU HAR MED I RYGSÆKKEN?

 • En videregående uddannelse, med vægt på forståelse af virksomhedsdrift, processer og it-understøttelse i virksomheder.
 • Erfaring med implementering af Business Central og NAV, særligt inden for finans, køb, salg og lager.
 • Kendskab til udvikling og datamodel i Business Central og NAV er en fordel.
 • Erfaring med at drive projekter og med at sikre, at leverancer leveres inden for de aftalte rammer.
 • En kunde- og løsningsorienteret tilgang med en god forretningsforståelse.
 • Flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau.

HVORDAN VIL VI BESKRIVE DIG?

Du går til dine arbejdsopgaver med fokus på muligheder og løsninger. Desuden har du sans for detaljer og er god til at afslutte dine opgaver. Dine arbejdsdage vil ikke altid være ens og derfor forventer vi, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje. Vi forventer at du med din selvstændighed, ikke er bange for at sige din mening og at du kan sparre med både kollegaer og partnere omkring de bedste løsninger.

HVAD KOMMER DU TIL AT LAVE?

 • Du udarbejdelser kundeanalyser og business cases samt efterbehandling og opfølgning.
 • Du driver og deltager i implementeringsprojekter med forretningssparring, projektkoordinering, referater, præsentationer og brugerundervisning.
 • Du sikrer, at de løsninger du arbejder på, lever op til ’best practice’.
 • Du bidrager til et miljø med høj faglighed og kollegial sparring.
 • Du tester og dokumenterer.

LOKATION

Din arbejdsplads bliver i hjertet af Odense.

MERE INFORMATION

Kontakt Helle Halken, partner Core Competence ApS, tlf: 20 626 148, hh@corecompetence.dk

RelateIt en af landets største NAV/Business Central-partnere, som leverer ambitiøse ERP-løsninger til virksomheder med både nationale og internationale udviklingsbehov. De leverer også løsninger til IT-infrastruktur, som sikrer fremtidig drift og indfrier kravene til moderne IT. Med fokus på gode og stærke relationer til kunder, samarbejdspartnere og hinanden skabes de ekstra gode IT-løsninger. Med andre ord: Hos RelateIT er det de menneskelige relationer og høj faglig viden, der skaber den gode IT-løsning.