vil-du-vaere-business-central-konsulent

VIL DU VÆRE BUSINESS CENTRAL-KONSULENT?

Vores kunde, RelateIT har travlt, og vi søger derfor en Business Central konsulent til at hjælpe med at drive de mange spændende projekter og have den daglige dialog med kunderne. Brænder du for at levere ERP-løsninger i højeste kvalitet, trives med mange bolde i luften, finder det naturligt at kommunikere på flere niveauer og samtidig kan lide at have det sjovt på arbejdet, så er du den vi søger!

Som BC-konsulent indgår du i et tæt samarbejde med virksomhedens dygtige team af BC-udviklere- og konsulenter. Du får ansvaret for dine egne opgaver og projekter, men du skal også kunne indgå i projektteams på tværs af kontorer i DK. Du får en stor kundekontaktflade og bliver virksomhedens ansigt udadtil. Derfor er det vigtigt, at du både kan tage ejerskab og have en selvstændig tilgang til at drive projekter og også formår at være bindeled mellem organisationen og kunderne for at opnå den bedste løsning hver gang. Derfor er det også en fordel, hvis du kan tage udviklerbrillerne på samtidig med, at du kan se tingene fra et forretningsmæssigt perspektiv.

HVAD FORVENTER VI, DU HAR MED I RYGSÆKKEN?

 • En videregående uddannelse, med vægt på forståelse af virksomhedsdrift, processer og it-understøttelse i virksomheder.
 • Erfaring med implementering af Business Central og NAV inden for flere moduler.
 • Kendskab til udvikling og datamodel i BC og NAV er en fordel.
 • Erfaring med at drive projekter og med at sikre, at leverancer leveres inden for de aftalte rammer.
 • En kunde- og løsningsorienteret tilgang med en god forretningsforståelse.
 • Flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau.

HVORDAN VIL VI BESKRIVE DIG?

Du går til dine arbejdsopgaver med fokus på muligheder og løsninger. Desuden har du sans for detaljer og er god til at afslutte dine opgaver. Dine arbejdsdage vil ikke altid være ens og derfor forventer vi, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje. Vi forventer, at du med din selvstændighed ikke er bange for at sige din mening, og at du kan sparre med både kollegaer og partnere omkring de bedste løsninger.

HVAD KOMMER DU TIL AT LAVE?

 • Du driver udarbejdelse af kundeanalyser og business cases samt efterbehandling og opfølgning.
 • Du driver og deltager i implementeringsprojekter med forretningssparring, projektkoordinering, referater, præsentationer og brugerundervisning.
 • Du sikrer, at de løsninger du arbejder på, lever op til ’best practice’.
 • Du bidrager til et miljø med høj faglighed og kollegial sparring.
 • Du tester og dokumenterer.

LOKATION

Din arbejdsplads bliver i hjertet af Odense.

MERE INFORMATION

Kontakt Helle Halken, Core Competence ApS, M: 20626148, hh@corecompetence.dk.

Send dit CV via ansøgerknappen nedenfor.