har-du-erfaring-som-vvs-og-ventilationsingenioer-og-er-du-klar-til-nye-udfordringer

HAR DU ERFARING SOM VVS- OG VENTILATIONSINGENIØR, OG ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER?

Har du nogle års erfaring som ingeniør, og drømmer du om et godt job som rådgiver hos en af landets bedste mindre arbejdspladser, så er jobbet hos Spangenberg & Madsen i Kolding måske noget for dig.

Spangenberg & Madsen vokser og søger nu en kompetent vvs- og ventilationsingeniør. Du bliver en del af et mindre team i Kolding og arbejder ligeledes tæt sammen med kollegaerne fra både Aarhus og øst for Storebælt. Du sætter dit præg som et fagligt fyrtårn inden for de kompetenceområder, du enten besidder eller ønsker at udvikle dig inden for.

HVORFOR BLIVE S&M’ER?
At være rådgiver hos S&M er et spændende og udfordrende job, hvor fagligheden og ambitionsniveauet er i top, og du får berøring med et bredt spektrum af opgaver. Som S&M’er er du typisk med på et projekt fra start til slut, enten alene eller sammen med kollegaer, afhængigt af projektets omfang. Hos S&M får du fornøjelsen af at følge dine opgaver godt til dørs. Alle dine kollegaer har fokus på teknik og teknologi og er aldersmæssigt godt fordelt, hvilket giver en god dynamik med mulighed for sparring og udvikling.

Du får ca. 65 gode kollegaer på tværs af landet, og S&M er for andet år i træk både kåret som Gazelle og certificeret Great Place to Work. S&M har en høj medarbejdertilfredshed. Tonen er rar og uformel, og der er en flad ledelsesstruktur, hvor der er kort vej til beslutninger og indflydelse. Vi prioriterer, at nye kollegaer skal føle sig godt tilpas allerede fra første dag – og at S&M er et rart sted for alle.

Spangenberg & Madsen er på forkant af udviklingen, og sammen med dig lægges en personlig og faglig efteruddannelsesplan, så du ligesom dine kollegaer er rustet til at yde landets bedste rådgivning. Til trods for faglige ambitioner og dedikation til arbejdet, går vi meget op i, at arbejdslivet harmonerer med privatlivet.

Vi har megen faglig sparring på tværs af afdelinger og regioner, så du har altid kollegaer at sparre med og opfordres også til selv at bidrage med viden og andre input. De øvrige afdelinger er placeret i Aarhus, Albertslund, Næstved og Københavns lufthavn.

HVAD SIGER KOLLEGAERNE?
Vi har spurgt vvs-ingeniør Jakob, hvad der særligt motiverer ham ved at arbejde hos S&M, og han svarer: ”Det er det utroligt behagelige arbejdsmiljø og respekten for hinanden og hinandens fag. Der er en forståelse af, at der skal være plads til os alle, og hinandens forskellige fagligheder. Både på kontoret og i byggeprocessen” og fortsætter ”… og så er det også de varierende og alsidige opgaver for fx Københavns Lufthavn, Rigspolitiet og andre spændende bygherrer. Der er nogle af opgaverne, der er lidt krydrede og kræver et anderledes greb”.

Du kan læse hele interviewet her, hvor du også kan læse, hvad andre kollegaer siger om at være S&M’er.

HVEM ER DU, OG HVAD SKAL DU KUNNE?
Du er nogle år inde i din karriere som vvs- og ventilationsingeniør, og du har interesse for projektledelse. Du har naturligvis en relevant fagteknisk uddannelse. I de seneste 3-5 år har du formentligt arbejdet med projektering og muligvis også projektledelse. Du brænder for dit fag, og du har også byggeteknisk forståelse og styr på gældende lovgivning mv.

Da en vigtig del af jobbet består i daglig kontakt med kunder og samarbejdspartnere, er det et krav, at du er god kommunikativt og til at samarbejde, og at du behersker dansk i skrift og tale, og også gerne engelsk. For at få succes i jobbet skal du desuden være kvalitets- og ansvarsbevidst, og trives med udfordringer, som du tackler med vedholdenhed og vilje til at finde bæredygtige løsninger. Da vi er en virksomhed i vækst, skal du være initiativrig og bidrage til udvikling af S&M og vores arbejdsprocesser.

Du trives med variation og en grad af uforudsigelighed i dine opgaver og ser det som en positiv udfordring, når du pludselig må skifte kurs, fordi noget haster.

DIT NYE JOB
I dit nye job kommer du til at arbejde med en bred vifte af vvs- og ventilationsopgaver. Du deltager i projektledelses-, projekterings- og bygherrerådgivningsopgaver, udarbejdelse af teknisk dokumentation, beskrivelser, rapporter og diverse udbudsmaterialer. Du vil endvidere udføre tilsyn og være med til at sætte dine opgaver i gang – og følge dem godt til dørs. Din kontaktflade bliver bred, og du vil få et tæt forhold til samarbejdspartnere, brugere, leverandører, kunder mv.

DU TILBYDES

  • et spændende fuldtidsjob hos en af landets bedste mindre arbejdspladser (Great Place to Work)
  • løn efter kvalifikationer
  • pensionsordning
  • flekstid
  • efteruddannelsesplan
  • sundhedsforsikring
  • frokostordning

… og andre personalegoder, såsom firmafester med ledsager og sociale arrangementer.

SÅDAN SØGER DU JOBBET
Hvis du vil være S&M’er, søger du jobbet nemt og enkelt ved at aktivere ”søg stillingen” for at uploade dit cv og ansøgning.

Hvis har du spørgsmål til stillingen, så ring til Core Competence, Per Stabel på 22 708 124 og få en snak om jobbet og mulighederne hos S&M.

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor indkalder vi løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Spangenberg & Madsen er en af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer, grundlagt i 1905. Firmaet er med årene vokset til at mestre alle tekniske installationer: el, brand, sikring, vvs, ventilation, indeklima og energi. De er således i dag en komplet teknologirådgiver, som arbejder holistisk med bæredygtige løsninger. De vokser fortsat, og derfor mangler de dig! Du bliver en del af deres vvs- og ventilationsteam, hvor du kommer til at eje dine egne projekter og være medspiller på andre. Du kommer også til at være fagligt fyrtårn inden for de kompetenceområder, du enten besidder eller ønsker at udvikle dig inden for.