Betroede rådgivere

Core Competence er en virksomhed af selvstændige partnere, der arbejder tæt sammen om at løse opgaver inden for både search og consulting. Udover en oprigtig interesse i at få både mennesker og virksomheder til at lykkes har alle partnere omfattende ledelseserfaring fra tidligere stillinger. Derfor fungerer vi også ofte som betroede rådgivere for både ejere, ledere og bestyrelser for eksempel i forbindelse med strategiprocesser og udvikling af medarbejdere, teams og ledere i virksomheden.

10 år – 800 ansættelser

Sådan lyder vores grundfortælling. Den udtrykker, hvad vi tror på, og hvordan vi arbejder. Det har vi gjort, siden Per Stabel grundlagde virksomheden i 2008. I løbet af de første 10 år har Core Competence hjulpet virksomheder med at ansætte flere end 800 ledere og specialister. Og vi gør mere end det.

100 procents garanti

Når vi løser en opgave, udvikler det sig som regel til langvarige kundeforhold. Det skyldes ikke mindst vores grundige tilgang til search, som indebærer, at vi dykker langt ned i virksomheden for at sikre, at vi kan finder de helt rigtige kandidater til en given stilling. Jo mere vi ved, jo større træfsikkerhed, og vores hitrate er så god, at vi udsteder en 100 % tryghedsgaranti. Det er dog yderst sjældent, at vi er nødt til at aktivere garantien, der betyder, at vi genbesætter stillingen, hvis kandidaten stopper i garantiperioden – uanset årsag.

Stædige og vedholdende

Vi har siden etableringen i 2008 opbygget en unik position i markedet for rekruttering af ledere og specialister. En position som dem, man går til, når opgaven synes umulig og andre måske har givet op. Vi er eksperter i at finde de kandidater, der ikke dukker op i almindelige LinkedIn-søgninger, og som ikke nødvendigvis er på udkig efter nye karrieremuligheder. Vi tager gerne de svære opgaver. Og vi giver ikke op, før opgaven er løst. Vi er stædige som pokker og vedholdende som få.

logo-icon

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om, hvordan vi arbejder med ambitiøse ejere, direktioner, bestyrelser og kandidater om at skabe vækst gennem personlige og professionelle kernekompetencer? Du er altid velkommen til at kontakte os. Det gælder uanset, om du har ansvaret for din virksomheds næste strategiprojekt eller for ansættelse af kommende ledere og specialister. Og det gælder selvfølgelig også, hvis du selv er kandidat på udkig efter nye, spændende udfordringer.