Claus Sørensen

Partner

Claus Sørensen har hele sit liv arbejdet med udvikling af mennesker, strategier og virksomhedskulturer, blandt andet som underviser. Ordentlighed og menneskelighed er nøgleord for Claus, der sætter en ære i at sikre, at enhver ansættelse er det helt rigtige – både for kandidaten og for virksomheden.

“Jeg er god til at komme ind under facaden og afdække mennesket bag – at komme ind til kernen. Det gælder både kandidaterne, og dem jeg arbejder sammen med i virksomheden. Med den tilgang brænder jeg for at skabe noget godt for de mennesker og de virksomheder, jeg arbejder sammen med.”

Besøg Claus på LinkedIn
Uddannelse

Claus er uddannet voksenunderviser på University College Lillebælt, og uddannet business-coach på ID Academy i Silkeborg. I 2013 afsluttede han Sales and Leadership Mastery Program i München og Train the Trainer Certificering i London inden for ledelse. I uddannelsen indgik fagene: strategisk lederskab, projektledelse og organisation og arbejdspsykologi.

Claus har gennem sine mange år i TDC, gennemgået et stort antal salgs-, forhandlings- og salgspsykologi-kurser. Han er desuden certificeret i testværktøj fra Master Management (MPA).

Sprogfærdigheder

Behersker engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau.

Erhvervserfaring

Claus har i mange år været ansat i TDC. Her han har været tilknyttet TDC Academy som underviser og pre-sales afdelingen med bred kontakt til salgsafdelinger i hele TDC.

Siden 2013 har han drevet egen virksomhed med strategisk udvikling af salgsafdelinger og rekruttering. Claus har arbejdet målrettet med at udvikle strategier og virksomhedskulturer og har altid haft øje for effektive processer. Alt sammen for at sikre en sund økonomi for både virksomheder og deres kunder.

Claus arbejder strategisk og resultatorienteret. Hans kernekompetence er at se nye muligheder, lige fra sparring med den lille iværksætter til strategisk rådgivning af den store virksomhed. Hans sparring og rådgivning sker altid med udgangspunkt i de aktuelle krav og udfordringer, det danske erhvervsliv står overfor og med fokus på, at effektive løsninger er afgørende for at opnå resultater.