Ole Strandlyst

Partner

Ole er ikke blot konsulent, han er en dedikeret partner der finder de rette talenter til din virksomhed. Med en solid baggrund i virksomhedsudvikling og en ekspertise i headhunting og rekruttering, fører Ole med præcision og sikker hånd dig og kandidaterne gennem de mest udfordrende rekrutteringsprocesser.

Med en stærk ingeniørbaggrund inden for elektronik og software er Ole en unik partner, når du skal finde tekniske profiler, men Ole besidder også evnen til at identificere og tiltrække de mest kvalificerede kandidater til enhver stilling, og han nyder godt af et omfattende netværk i det syd- og sønderjyske.

Ole forstår vigtigheden af at finde ikke kun kvalificerede, men også kulturelt passende talenter til din organisation. Han arbejder tæt sammen med dig og forstår din virksomheds specifikke behov og værdier og leverer skræddersyede rekrutteringsløsninger, der sikrer fremdrift i opgaveløsningen og et perfekt match.

Ole er din rekrutteringspartner og hjælper dig med at opbygge et stærkt og bæredygtigt team. Med hans ekspertise ved roret er du sikker på at finde de rette talenter til at drive din virksomhed.

Besøg Ole på LinkedIn
UDDANNELSE

Ole er uddannet BSc. in Engineering, som giver en bred indsigt i udvikling af elektronik og software, projektledelse samt fysisk og matematik på et højt niveau. Sidenhen har Ole taget en del kurser og enkeltmoduler inden for projektledelse, kvalitetssikring, HR, coaching og teambuilding.
Fra 2018 har Ole arbejdet målrettet med rekruttering. Hans omfattende kendskab til personprofilanalyser som OPTO, PTS, DISC og BELBIN giver ham indsigt til at sikre det bedst mulige match mellem virksomhedens behov og kandidatens egenskaber. Ole er certificeret bruger af DISC (adfærd) og GIA (kognitiv test) fra Thomas International, BELBIN Team roller via Team Potential, GARUDA (personprofil), PTS (personprofil) og PTL (logiktest) fra People Test Systems, og senest OPTO (personprofilanalyse) fra Master Danmark.

NETVÆRK OG TILLIDSHVERV

Ole Strandlyst sidder med i flere erhvervsnetværk og han har selv gennem en årrække som direktør for ”Business Aabenraa” stået i spidsen for at udvikle netværket der.

SPROGFÆRDIGHEDER

Behersker engelsk og tysk på forhandlingsniveau.

Erhvervserfaring

Ole har i nogle år arbejdet med udvikling af embedded software, og været aktiv som projektleder for udviklingsprojekter for bl.a. Mærsk Data Defence (tidligere INFOCOM). Efterfølgende har Ole i en årrække arbejdet med kvalitetssikring som auditor under ISO 9001 med en bred kontakt til kunder og leverandører verden over.

Siden 2018 har Ole arbejdet med strategisk udvikling af virksomheder, specifikt ved rekruttering af specialister og ledere til at sikre et bæredygtigt team. Ole har afprøvet meget forskelligt omkring rekruttering og HR, altid med et mindset om, at de rette medarbejdere er afgørende for virksomhederne.