Per Stabel

Administrerende direktør

Gennem mere end 16 år i branchen har Per Stabel opnået et helt særligt kendskab til de tekniske fag, produktion, ingeniørfagene, byggeri og finans. Per hjælper virksomheder med at finde de mest kompetente fagpersoner, der samtidig evner godt samspil internt og eksternt.

Per er en værdsat rådgiver for sine kunder, hvor han ved at trække på sin dybe erfaring i virksomhedsledelse og langvarige kundesamarbejder hjælper dem til bedre performance og trivsel og gør dem mere attraktive over for deres kunder.

Besøg Per på LinkedIn
Uddannelse

Per er uddannet cand. merc. i international afsætning og organisation med fokus på strategisk forretningsudvikling i fag som strategi og ledelse, strategisk planlægning, interkulturel kommunikation, organisation og afsætningsstrategier.

Per har gennemgået alle relevante lederudviklingsmoduler hos Mercuri International, herunder: “Situationsbestemt ledelse”, “Ledelse og psykologi” og “Fra strategi til handling”. Per er certificeret underviser i ”Situationsbestemt ledelse II” og i rekrutteringsmæssig sammenhæng certificeret i Master Managements tests.

Netværk og tillidshverv
  • Bestyrelsesformand, Kolding Realskole
  • Bestyrelsesmedlem, Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
  • Aktiv i KoldingNetværket.
Sprogfærdigheder

Taler tysk, engelsk og de skandinaviske sprog på forhandlingsniveau.

Erhvervserfaring

Per har arbejdet med ledelse siden 1993, og med strategisk forretningsudvikling siden 1997, dels som konsulent, dels som leder og direktør. Han har arbejdet i branchens mest velrenommerede konsulenthuse og været med til at opbygge en national markedsleder, der arbejder med HR-værktøj. Per har endvidere deltaget i turn-around og salg af en international it-virksomhed med en omsætning på 500 mill. kr.

Gennem hele karrieren har Per arbejdet med organisatoriske og forretningsmæssige forandringer, primært med fokus på implementering af virksomhedernes strategi i hele organisationen. Herved er visioner og missioner blevet en integreret del af hele virksomheden, og der er skabt den fornødne sammenhæng i indstilling og indsats hos såvel ledelse og ejere som medarbejdere. En sammenhæng, som er nødvendig for at kunne realisere en ambitiøs strategiplan.

I 2008 stiftede Per Core Competence, og han har med forretningsforståelse og evnen til at omsætte kundernes strategier til konkret udvikling også udviklet Core Competence. Han samarbejder i dag med virksomhedsejere, bestyrelsesmedlemmer og direktører om strategisk rådgivning og Executive Search.