René Kjærgaard Dyre

Partner

René er med sin master fra Aarhus BSS, adskillige år i rekrutteringsbranchen og sin praktiske ledererfaring den ideelle sparringspartner ved rekrutteringer af komplekse og forretningskritiske specialist- og C-level stillinger. René er ligeledes en betroet sparringspartner ved assessments, lederudvikling, teamdynamikker og outplacement. Hans erfaringer er primært opnået indenfor sektorerne Pharma, IT, Engineering, Finance, Construction og Industrielproduktion.

René er dedikeret til det bedste match imellem virksomhed og kandidat, både når det gælder faglige, såvel som personlige kompetencer.

René vil med sin grundige proces og menneskelige tilgang sikre, at alles forventninger bliver imødekommet og at de væsentlige aspekter omkring rekrutteringssagen bliver afdækket 360 grader.
På den måde sikrer René det rette match imellem arbejdsgiver og kandidat, hvilket afspejles i hans høje succesrate:

”For mig er det ligeledes vigtigt at være betroet partner for mine kunder såvel som kandidater og jeg går til mennesker med en åben og ærlig tilgang, som jeg gang på gang oplever gengældt”

Besøg René på LinkedIn

UDDANNELSE

René er uddannet Master of Arts (MA) i Corporate Communication, English and European Studies fra Aarhus BSS med speciale i HRM. Uddannelsen dækker bredt over emner som organisationskultur, Human Resource Management, erhvervsjura, erhvervsøkonomi, marketing, projektledelse, forhandlingsteknik, nationaløkonomi, politologi og erhvervskommunikation.

Uddannelsen har i samspil med Renés erhvervserfaring givet ham en solid værktøjskasse som han bringer i spil som strategisk rådgiver omkring specifikke rekrutteringsspørgsmål og strategisk organisationsudvikling generelt.

René er certificeret i testværktøjerne MPA, OPTO og ACE fra Master Danmark samt projektledelsesværktøjet PRINCE 2 (Practitioner) fra APMG International.

NETVÆRK OG TILLIDSHVERV

René sidder med i flere erhvervsnetværk og har bidraget til udviklingen af en række frivillige organisationer igennem sit bestyrelsesarbejde.

SPROGFÆRDIGHEDER

René behersker Engelsk sufficient som Native/Bilingual Speaker

ERHVERVSERFARING

René har befundet sig godt i rekrutteringsbranchen siden 2014 og har oparbejdet en dyb erfaring med Headhunting lokalt og nationalt såvel som internationalt.

Han har både været med til at udvikle en international rekrutteringsafdeling, været en del af et mindre men yderst veletableret rekrutteringsbureau og senest været med til at udvikle en national rekrutteringsafdeling med fokus på det taktiske og strategiske niveau hos en af Danmarks største rekrutteringsforretninger.

René har igennem tiden arbejdet med en lang række større og mindre nationale og internationale virksomheder om at besætte taktiske og strategiske i ind- og udland samt været en betroet rådgiver på alle niveauer i sine kunders organisationer.