Tommy Andreasen

Partner

Tommy Andreasen har blandt andet en mangeårig baggrund som salgsdirektør og ejerleder og han har tidligere været eliteidrætsudøver i USA, hvorfra han også har en BA i psykologi og idræt. Tommy har en bred indsigt i og erfaring med både de ledelsesmæssige samt menneskelige forhold; erfaringer og forhold som giver ham basis for et godt og frugtbart samarbejde til glæde for både erhvervsvirksomheder og personale – han er er forhandlingsvant og god til at kommunikere på alle niveauer fra ledelsen, bestyrelsesmedlemmer, den administrerende direktør, afdelingslederen og den enkelte medarbejder i en virksomhed.

 

Med mine forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde ved jeg klar,t hvad et godt samarbejde på og med alle niveauer betyder for både organisations- og menneskelig udvikling, hvad der kræves for at være med helt fremme samt at have klare mål – samlede erfaringer som har betydning i forbindelse med succesfuldt at løse executive search-opgaver til gavn for såvel virksomheder som deres nye medarbejder; at hjælpe med at stille det stærkeste hold.

Besøg Tommy på LinkedIn
UDDANNELSE

Tommy har udover en BA i psykologi og idræt fra Adams State University, Colorado, USA, løbende uddannet sig inden for management, salgsledelse og -psykologi, DISC-profilering og er desuden certificeret i testværktøj fra Master Management (MPA).

SPROGFÆRDIGHEDER

Behersker engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau.

ERHVERVSERFARING

Udover arbejdet med rekruttering og executive search har Tommy i tidens løb bestridt en lang række stillinger og opgaver herunder drevet egen virksomhed, været salgsdirektør, salgschef og Country Manager med ansvarsområde dækkende både Danmark og Sverige.

Tommys erfaringsgrundlag betyder, at han er meget klar på, hvad der kræves for at opnå det bedste mulige resultat i et samarbejde med både kunden og den nye medarbejder – et erfaringsgrundlag Tommy gerne stiller til rådighed i forbindelse med opgaveløsning inden for blandt andet energisektoren, som er et af hans passionsområder.

Tommy har en empatisk og anerkendende tilgang til andre mennesker, og han er en positiv, motiverende samt uhøjtidelig person med en god sans for humor. Han er engageret i og brænder for at kunne gøre en forskel for andre mennesker, at samarbejde på behovsbasis med den enkelte virksomhed om at finde gode samt blivende løsninger.